Home » Wanda vindt Rupert knettergek, hij heeft al het geld uitgegeven en er komt geen snoep

Wanda vindt Rupert knettergek, hij heeft al het geld uitgegeven en er komt geen snoep

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De niet rokers in een jaar van je leven krijgen snoep omdat de rokers tabak van de prijzenpot mogen kopen. Maar ondanks het geld wat er eerder verdient is lijkt dat voorlopig te lukken.

In de kas zegt Wanda tegen Rupert dat ze zo even langskomt voor de boodschapjes. Voor het snoep vraagt Rupert. Ja antwoordt Wanda en Rupert laat weten dat het niet kan. Er is no money. Dan mag je dat aan 13 mensen uit gaan leggen antwoordt Wanda. Ik leg het wel uit gaat Rupert verder, het is voor het feest en avondeten van 100 euro. Drinken en ehm ja. Volgens Wanda had het geld gewoon opzij gezet moeten worden. Ja maar dat is niet gelukt laat Rupert weten. Dat wordt bij de volgende. We hebben nog 175 euro openstaan he, er is ook alweer tabak gekocht merkt Wanda op. De volgende keer doen we dat wel zegt Rupert. Ga je het in een keer aflossen dan vraagt Jasper. Rupert laat weten dat dat afhankelijk is van wat er binnen gaat komen.

Kenzy zegt dat ze er geen woorden voor heeft. Ik ook niet laat Wanda weten, ik ben nog eerder in staat om te janken dan om boos te worden. Hij heeft het geld gewoon opgemaakt. Ik weet niet eens wat ik hiermee moet. Die man is knettergek. Er is drank gekocht voor het feestje. Ik heb eigenlijk zin om iedereen bij elkaar te roepen als ik eerlijk ben. Dan doen we dat toch antwoordt Kenzy. Wanda denkt dat dit niet het goede moment is, ik ben echt aan het flippen. Wanda brengt vervolgens sasha, Moraima, Wendy, Zoë en Janet op de hoogte. Het is gewoon asociaal merkt Wanda op. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.9]

1 Reactie

Cisca 19 maart 2023 - 11:09

Wel drank en shag maar amper eten of fruit en voor de niet rokers ook geen snoep !!! Rupert denkt alleen maar aan feesten en drinken.

Beantwoord

Laat een reactie achter