Home » Esther denkt erover om manager te worden en de nacht van Wanda en Jasper wordt uitvoerig besproken

Esther denkt erover om manager te worden en de nacht van Wanda en Jasper wordt uitvoerig besproken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben vandaag genoten van een brunch. Na een bewogen avond wordt er veel gesproken over er wat er allemaal gebeurd is. Zo is het grapje dat Eunice en Esther midden in de nacht wakker gemaakt werden omdat er iets met Jan-Willem zou zijn besproken. Kim vindt het nog steeds niet kunnen. Moraima zegt dat ze er wel om kon lachen. Het was een grapje. Erik vindt op zijn beurt dat zo’n grapje uitgehaald moet worden met iemand die er zelf wel om kan lachen. Jeffrey hoort het aan en vindt dat Kim overal over moppert. Je moet ook ergens de humor van in kunnen zien.

Uuiteraard wordt er ook veel over Wanda en Jasper gesproken. Kenzy vraagt zich af wat er gaat gebeuren. Marciano denkt dat ze weggaat of het gaat ontlopen. Kenzy denkt dat ze het gaat ontlopen en ontkennen dat er iets gebeurd is. Kan ze wat ontkennen vraagt Marciano. Nee antwoordt Kenzy, het is gewoon zonde. En Marciano merkt op dat het eraan zat te komen. Ik denk dat ze nu gaat vragen of het wordt uitgezonden. Wat denk je zelf gaat Kenzy verder, gisteren stonden er camera’s op. Alles wordt uitgezonden. Dat betekent dat ze heel gisteren nacht niet kunnen uitzenden.

Kim gaat uiteindelijk ook naar Jasper. Ik weet gewoon, nu krijgt ze weer spijt. En Kenzy zei ook al ik had het niet verwacht van jou (Jasper). Misschien moet je even naar haar toe gaan. Nee zegt Jasper, het krijgt nu een platform. Kenzy, Mirthe, Bern ze hebben denk ik wel een uur boos in de tuin rondgelopen gaat Kim verder. Ze hebben lopen zeggen hier krijg je spijt van. Iedereen weet het, overal ging het rond. Ja zegt Jasper, we laten voor wat het is nu. Dat kan volgens Kim niet want iedereen gaat het erover hebben. Ik ga het zelf niet meer over hebben zegt Jasper.

Ook Esther en Janet hebben het over de twee. Esther wilde er iets van zeggen maar heeft het losgelaten. Dat is ook haar eigen pakkie an merkt Janet op. Al doet ze het met de hele loods. Ze is wel helemaal vol van Ivor gaat Esther verder. Maar waar de mond van vol is loopt haar hart van over he. Zei moet zich verantwoorden merkt Janet op, wij niet. Esther vindt het geen excuses als ze een biertje of wijntje op hebben, het is aan hun. Daarna begint Esther over het feit dat ze er toch aan zit te denken manager te worden. Maar dat moet weer even uit mijn kop gepraat worden lacht ze. Janet begint vervolgens over iets anders dus of Esther haar plan daadwerkelijk gaat uitvoeren blijft nog even de vraag…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter