Home » Sasha is boos op Bern omdat ze geen aandacht van hem kreeg

Sasha is boos op Bern omdat ze geen aandacht van hem kreeg

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Sasha heeft vannacht buiten geslapen, inmiddels wordt duidelijk dat er vannacht iets gebeurd is waardoor ze ervoor koos buiten te slapen. Na de brunch gaan Bern en Sasha met elkaar praten, het is een moeizaam gesprek…

Ik weet niet of ik iets verkeerd heb gedaan begint Bern. Ik weet niet wat ik moet zeggen Bern antwoordt Sasha. Je wilt nu praten en ik niet. Ik weet dat je niet wilt praten antwoordt Bern. Maar ik loop nog steeds met een gevoel rond van what the f*ck. Ik wil wel proberen te praten als je er zo erg mee zit zegt Sasha. Ja zegt Bern, ik ben als de dood dat wij straks weer niet drie dagen zouden praten. Wat kun je erover kwijt? Wat wil je weten vraagt Sasha. Waarom je geïrriteerd bent vraagt Bern op zijn beurt. Over hoe het gisterenavond is gelopen laat Sasha kort maar krachtig weten. Er is heel veel gebeurd merkt Bern op. Kun je specifieker zijn? Sasha zegt laten we het erop houden dat we een momentje hadden, ik een momentje had. En al je aandacht was meteen weer weg. Prima, moet je zelf weten. Bern vraagt welk moment ze bedoeld. Ik heb geen zin om het erover te hebben. Bern zucht en zegt licht emotioneel dat hij er slecht tegen kan. Je laat me nu weer in het ongewis. We gaan wel naar boven zegt Sasha. Eenmaal boven zegt Sasha dat ze er slecht tegen kan dat als wij samen gaan slapen dat er dan van alles om je heen gebeurd en dan is het weer voorbij. En waar ik nog slechter tegen kan is dat het je niet interesseert als ik dan vervolgens naar mijn eigen bed ga maar alles om iemand anders je wel interesseert. Vind ik prima, dat moet je zelf weten maar kan ik niet hebben. Heb ik geen zin in. En als iemand, die een volwassen meid is haar keuzes maakt om het een of het ander te doen… Wanda komt vervolgens de kamer in en Sasha en Bern besluiten beneden weer verder te praten.

Dan is dat aan haar f*cking zelf zegt Sasha beneden in de slaapkamer. Oke zegt Bern, je moet je ergens kunnen voorstellen dat ik er heel erg van schrik als er zoiets gebeurt. Dit is precies waarom ik het er niet over wilde hebben antwoordt Sasha. Ik wist dat ik zo’n reactie zou krijgen. En nu ben jij pissig op mij omdat ik mij zo voel. Nee zegt Bern, ik krijg niet het idee op dit moment dat mijn gevoelens ertoe doen. Oke, sorry zegt Sasha. Wil je het er verder nog ergens over hebben. Bern zucht en zegt dat hij het idee krijgt dat ze niet openstaat voor een gesprek. Sasha ziet niet in wat een gesprek gaat helpen. Ik merk hoe je erop reageer en op wat ik vertel. Je denkt niet dat we nader tot elkaar kunnen komen vraagt Bern. Ik denk  dat je nog bozer en gefrustreerder gaat worden antwoordt Sasha. Ik zie het nu al aan je lichaamstaal. Waarom zou ik zo doen vraagt Bern. Omdat het je frustreert wat ik je net heb vertelt zegt Sasha. Vindt jij dat ik fout hebt gehandeld vraagt Bern. Dat heb ik niet gezegd laat Sasha weten. Nee gaat Bern verder maar ik vraagt het aan je Sasha. Ja of nee? Ik had het liever anders gezien zegt Sasha, ik vind niet dat het fout is. Gelukkig, dat vind ik fijn zegt Bern. Het had mij veel gedaan als je dat had gezegd. Sasha zegt dat ze niet weet wat hij allemaal gedaan heeft maar wel waar alle aandacht heen ging. Bern zucht en Sasha zegt en dat ze op deze manier geen gesprek kunnen hebben. Heb je zelf door hoe je overkomt? Dat is omdat de emmer pittig vol zit gaat Bern verder. Hoe het elke keer moet gebeuren na een feest. Ik alles probeer goed te doen, er voor je probeer te zijn. Dan gebeurt er een dingetje waar ik van schrik en ik hoop dat ergens kwijt te kunnen. Diegene waar ik heel erg om geef zegt tegen mij sorry maar alle aandacht ging ergens anders heen. En dan denk ik we gaan samen slapen en dan gebeurt er best iets heftigs voor mij en dan besluit je te gaan?! Oke sorry Bern, sorry dat je emmer vol zit. Ik zou het niet nog een keer doen. Ik weet niet eens of je het meen antwoordt Bern. Ik kan er ook weinig aan veranderen laat Sasha weten, dit is precies de reden waarom ik er niet over wilde praten. Krijg ik begrip waarom ik ben geschrokken, en hoe ik daar op gereageerd heb vraagt Bern. Ja laat Sasha weten en Bern zegt dat hij het erg vond dat ze wegging. Dat was niet te merken antwoordt Sasha. Bern legt uit dat hij op dat moment het besluit heeft genomen niet achter haar aan te gaan. Omdat ik niet dacht dat het bevorderlijk was in die situatie. Ik vind het jammer dat het zo met dit afgelopen kan zijn. Ja antwoordt Sasha, dat is niks nieuws hier. Bern zou willen dat ze het voortaan aangeeft als hij haar niet begrijpt. Ik wist niet waarom je weg was en boos was. Oke zegt Sasha maar het gebeurt niet meer dus het doet er niet toe. Volgens Bern gaat het zo niet werken en Sasha denkt dat het prima gaat werken. Ik weet niet welke oplossingen nog kan geven. Bern wil haar graag door en door kennen en het niet fout doen. Dank je dat je dit gesprek wilde hebben. Oke zegt Sasha en Bern wil een knuffel geven maar daar heeft Sasha geen zin in. Je hebt liever even tijd voor je zelf merkt Bern op. Dan zal ik je die ruimte ook geven. Mooi, dank je wel zegt Sasha terwijl ze de kamer weer uitloopt…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 3.7]

Laat een reactie achter