Home » Marciano wordt een beetje moe van het spel

Marciano wordt een beetje moe van het spel

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond na de onenigheid tussen Jeffrey en Kim hebben Babette, Wendy en Marciano een gesprek met elkaar over het spel.

Marciano vertelt dat hij een beetje moe begint te worden. Dat ik niet meer teveel naar andere mensen moet luisteren of zo. Gewoon je eigen ding merkt Wendy op. Ja antwoordt Marciano maar volgens Wendy ligt het er een beetje aan hoe ver. Je hebt elkaar nog nodig want de groep is gewoon te groot. Babette denkt dat het voor hem anders is omdat je goed zit in beide groepen. Je kunt niet gaan schieten want je belang is anders. Als je met de andere groep overblijft maakt je dat niet uit. Marciano denkt dat het voor Babette ook niet zoveel uitmaakt. Babette zelf denkt daar anders over, als ik drie of vier maanden met hun moet zitten, het zijn niet mijn mensen. Dan wordt het voor mij heel lang. Marciano zegt dat het voor hem nu ook f*cking lang voelt. Ik weet niet of ik hier zo wel mijn plezier uit ga halen. Dat weten wij ook niet antwoordt Babette. Marciano legt uit dat hij moe wordt van het gestuur en ik merk dat ik daar afstand van wil nemen. De enige waarvan ik iets vraag is Babette. Ik vraag alleen maar meer hoe ze denkt. De rest met wie ik praat is niks.

Inmiddels is een nieuwe dag in een jaar van je leven aangebroken. De dag is rustig begonnen. Zou vandaag de zoemer nog afgaan voor een eliminatie of verdienopdracht?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 3.7]

1 Reactie

Sieta 20 maart 2023 - 11:16

Tja ,Babbette is ook zo betrouwbaar! Doe lekker wat je zelf goed dunkt ipv je te laten leiden .

Beantwoord

Laat een reactie achter