Home » De groep komt bij elkaar, komt er een extra bioscoopavond?

De groep komt bij elkaar, komt er een extra bioscoopavond?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond kwam de groep bij elkaar, er moest weer gestemd worden. Eerder stelde Rupert nog een bioscoopavond voor maar de groep wilde bedenktijd. De bedenktijd  zit erop, tijd om te stemmen.

Rupert roep iedereen bij elkaar, verzamelen! Hij zegt dat er eerst een standaard tijd maar het maakt niet uit wanneer we het doen. De filmavond is na de bruiloft, de 26e. Dus in eerste instantie gaan er mensen mee akkoord of niet? Janet wil daar nog wel wat op zeggen. Ik heb een begroting gemaakt. We moeten bijvoorbeeld nog 2 keer hout bestellen, producten, de cabana, de fotoshoot, Kenzy, en 4 keer een filmavond. Als ik alles bij elkaar optel kom ik op 3900 euro. Dus laten we als je blieft even uitkijken wat we allemaal nog gaan doen, het gaat nu wel erg hard moet ik zeggen. Ik weet niet waarom er nu ineens een extra filmavond moet komen? Rupert antwoordt dat het gevraagd werd en hij gewoon de stelling wil plaatsen. Maar we moeten wel bewust zijn niet onder de 9 ton te gaan. Daarna is het tijd om te stemmen, groen is ja en rood is nee. Er stemmen 6 mensen op rood en een meerderheid stemt voor. Rupert laat weten dat de 26e de filmavond is. Denk er even over na, iedereen heeft inspraak. Laat het even weten en ik denk dat het gewoon in de avond is.

De rest van de avond verloopt rustig. De deelnemers spellen een spelletje, biljarten en kletsen. Ook komen er augurken binnen voor het record augurken eten binnen een bepaalde tijd. Jasper besluit te oefenen. Hij haalt het net niet. Vandaag gaat de groep opnieuw oefenen. Gaat het lukken om het record te verbreken?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter