Home » Esther probeert vijf mensen bij elkaar te krijgen om zichzelf verkiesbaar te stellen

Esther probeert vijf mensen bij elkaar te krijgen om zichzelf verkiesbaar te stellen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze nieuwe dag begint rustig, vanmiddag staat er een spa middag op het programma. Esther is bezig met mensen bij elkaar aan het krijgen, ze wil zich namelijk verkiesbaar stellen als manager in een jaar van je leven. Ze is dan ergens mee bezig, heeft afleiding en is minder bezig met Jan-Willem. Ze peilt bij Erik maar hij heeft toegezegd om met Wanda mee te gaan. Esther had dat op haar beurt niet verwacht.

Iets later gaat Esther naar Jan-Willem, hij vraagt of ze er al vijf heeft. Ik heb nu Isaac, Janet en jij antwoordt Esther. Jan-Willem begint daarna over Isaac, hij heeft zich teruggetrokken uit de groep. Hij was er een beetje klaar mee. Hij voelt ook dat onze kant, je snapt wel wat ik bedoel. Ze zijn een beetje in paniek. Dat is niet erg antwoordt Esther. Maar je moet er dus nog 2 hebben merkt Jan-Willem op. Erik wil eerst weten of Wanda ervoor gaat, dus ik heb nog 2 mensen nodig. Dan hebben we straks vier mensen zegt Jan-Willem… Er zijn vier mensen die zichzelf aanmelden. Ik weet het niet zegt Esther, Zoë die ehm… Ik weet het niet. Ik ook niet antwoordt Jan-Willem en Esther maakt het niet uit, dit is even goed voor mij. Ik ben dan lekker bezig. Ik weet wel dat Zoë gezegd heeft dat als Wanda meedoet ze niet wil. Ik ga gewoon van mijzelf uit en verder zie ik wel merkt ze verder op. Ik ga wel mee, geen probleem benadrukt Jan-Willem. We zien wel wat het wordt.

Jan-Willem begint daarna over de bruiloft, deze kost bijna 500 euro als het doorgaat. Belachelijk antwoordt Esther. En dan krijgen we dus niet te eten gaat Jan-Willem verder. Het is allemaal handje klap, Isaac heeft zich er ook van teruggetrokken. Hij zei ik bemoei me er helemaal niet meer mee. Dit gaat nergens over. Vijf honderd euro is vijf dagen eten he benadrukt Jan-Willem. Er is ook geen geld.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

Cisca 23 maart 2023 - 13:06

Esther die eerst naar huis wou omdat ze niet kon slapen en afstand wou nemen van Jan- Willem zich neer zette als een halve gek, die nu weer achter haar man ” aanloopt. En dan Wanda die steeds met Jasper “vreemd ” gaat terwijl ze een vriend thuis heeft. Leuke managers weer, dat word nog wat !!!

Beantwoord

Laat een reactie achter