Home » Zoë gaat zich toch niet verkiesbaar stellen en Kim gaat er wel voor

Zoë gaat zich toch niet verkiesbaar stellen en Kim gaat er wel voor

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De dag gaat verder rustig voorbij. Zoë besluit bij het avondeten aan Kim te vragen hoe het nou zit met de managersverkiezing.

Op wie stem je begint Zoë, op Esther? Jeffrey antwoordt ik hoop op Kim. Eh als ze gaat merkt Zoë op. Ze gaat benadrukt Jeffrey. Mooi zegt Zoë, dan ga ik niet. Ik ga niet met zijn vieren staan. Dat is onnodig. Vier vraagt Kim ietwat verbaasd. Ja antwoordt Zoë, jij, Eshter, Wanda en ik. Dus ik ga er niet staan, het heeft geen nut. Esther krijgt er misschien één. En dan is het tussen jou en mij. Ik denk dat ik het wel gewoon doe gaat Kim verder. Ik heb altijd gezegd april is voor mij en anders krijg ik spijt. Je moet het sowieso doen als je het wilt benadrukt Zoë. Maar ik ga er dan niet staan, dat is stom. Dan moeten ze binnen onze groep kiezen op jou of mij. Dat moeten we dan afspreken merkt Kim op. Isaac hoort het aan en laat weten dat het hem geen f*ck uit maakt. Zolang het niet iemand van die andere groep is. Of Kim het nou wordt of jij. Dan hou je het wel in de hand voegt Jeffrey eraan toe. Dat is het belangrijkste. Kim is ervan overtuigd dat ze van Wanda wint.

Eerder vandaag heeft Babette Wendy een huwelijksaanzoek gedaan en na het eten wordt er alvast wat geoefend voor de “bruiloft”. Isaac gaat Babette begeleiden en weggeven tijdens de ceremonie. Het levert vooral een hoop lol op. Vanavond staat de vrijmibo op het programma. Hoe zal dat verlopen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter