Home » Babette en Wendy hebben een bachelorette avond en Wendy irriteert zich aan Jeffrey

Babette en Wendy hebben een bachelorette avond en Wendy irriteert zich aan Jeffrey

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond na de stelling van 650 euro die voor wat onrust zorgde was het tijd voor de vrijmibo. Een vrijmibo die in het teken stond van Babette en Wendy omdat ze gaan “trouwen“. Het was een bachelorette avond.

Babette kreeg een lijst met opdrachten die ze uit moest voeren van Isaac en Zoë. Je mag dit met niemand bespreken legt Isaac uit. Je moet het binnen nu en 3 uur doen. Babette lacht en Zoë zegt dat zij de scheidsrechters zijn. Weet Wendy dit ook vraagt Babette. Nee zegt Isaac, zij heeft weer andere opdrachten gekregen. Ze danst met Rupert, krijgt een tatoeage van Imaddidin aangemeten op haar arm met watervaste stift, ze roept wat mensen bij elkaar voor een knuffel, liggen op de grond alsof ze dood is en ga zo maar door. Als de opdrachten zijn uitgevoerd worden de twee op een stoel gezet. Ze moeten een spel spelen. De twee moeten vragen over elkaar beantwoorden. De twee vonden het hartstikke leuk om te doen.

Na de bachelorette avond werd er nog veel gesproken over Jeffrey. Wendy en Babette hebben het over de woordenwisseling die Wendy met Jeffrey had. Ik heb hier echt geen zin in volgende maand hoor echt niet. Babette vond zijn reactie ook out of line. Maar waarom laat je je uit de tent lokken? Omdat hij dan weer zo reageert antwoordt Wendy. Je hoeft niet als een idioot tegen mij te praten omdat hij zijn zin niet krijgt. Ik moet al zo vaak mijn mond houden, dat hoeft niet elke keer. Ik vroeg alleen waarom reageer je zo boos en dan gelijk zo’n reactie. Ik word er schijtziek van. Eunice komt erbij en zegt dat ze gewoon wat vroeg. Het is gewoon een verwend kind, het is meteen doordrukken en doordrukken. Iedereen gaat uiteindelijk toch op groen staan. Ik ben klaar met zo’n reactie merkt Wendy op. Je hoeft niet je zin door te drammen. Dat doen ze dus wel zegt Eunice. Ook met het roken. En dat is ook met manager, hij wil dat zij het wordt maar Kim wil zelf niet eens!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter