Home » De deelnemers moeten verzamelen er zijn mensen uit de buitenwereld bij de loods

De deelnemers moeten verzamelen er zijn mensen uit de buitenwereld bij de loods

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond werd er laat uitgebreid gegeten. Na alle commotie om eten loopt Jeffrey nog enige tijd geïrriteerd rond. Na het eten gaven Eunice en Mirthe nog een balletvoorstelling en genoten de deelnemers nog enige tijd van muziek. En werd er taart aangesneden door bruiden Wendy en Babette. De rest van de avond is vrij rustig verlopen. Uiteindelijk hebben Babette en Wendy hun “huwelijksnacht” doorgebracht in de kas. Inmiddels is de nieuwe dag alweer aangebroken. En de deelnemers werden vanmorgen opgeschrikt door het geluid om allemaal te verzamelen in de loods. Dat betekent dat er mensen uit de buitenwereld dichtbij de een jaar van je leven loods zijn. De productie heeft de spelregels aangepast na aanleiding van eerdere incidenten. Iedereen verzamelt netjes in de loods. De muziek blijft enige tijd spelen, een enkeling staat slaperig te wachten. Uiteindelijk gaat de muziek uit. Jeffrey vraagt zich af wat er nou was. Volgens Isaac stond er iemand of meerdere mensen te schreeuwen.

Nu iedereen wakker is maakt iedereen zich klaar voor de nieuwe dag. Esther zou vandaag niet in de keuken staan door het weinige eten wat er is maar staat zich toch uit te sloven voor een brunch. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

Laat een reactie achter