Home » Alleen de oud managers mogen stemmen tijdens de managersverkiezingen

Alleen de oud managers mogen stemmen tijdens de managersverkiezingen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Er zijn te weinig deelnemers die zich aangemeld hebben voor de aankomende managersverkiezing. Alleen Esther had zich verkiesbaar gesteld en dat is te weinig. Er moeten namelijk minimaal 2 aspirant managers zijn. Dat betekent dat iedereen verkiesbaar wordt gesteld die nog geen manager in een jaar van je leven zijn geweest. Rupert heeft dit in een brief die hij ontving medegedeeld aan de groep. In het kantoor bespreekt Rupert met Jeffrey dat hij een leesfout heeft gemaakt. Jeffrey ziet er het positieve van in. We bepalen wie het wordt. Maar wat heeft het meeste effect? We hebben nog een week merkt Rupert op. Als Isaac in het kantoor komt vertelt Rupert dat niet iedereen mag stemmen maar alleen zij (oud managers). Isaac lacht en reageert enthousiast. Die leesfout besluit Rupert uiteindelijk ook met de rest van de groep te delen.

Rupert zegt dat de aspirant managers niet op zichzelf mogen stemmen. Ze mogen helemaal niet stemmen voegt hij eraan toe. Alleen de oud managers mogen stemmen. We willen graag een serieuze pitch zien. We met vijven mogen op één van jullie stemmen. De oud managers (Kenzy, Isaac, Jeffrey, Rupert, en Marciano) doen uiteindelijk een vreugde dansje op het podium en Jeffrey zegt blij dat ze het comité zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.4]

Laat een reactie achter