Home » Marciano is ervan overtuigt dat hij de finale met Isaac kan behalen

Marciano is ervan overtuigt dat hij de finale met Isaac kan behalen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben Isaac en Marciano tijdens een potje schaken een tactisch gesprek. Beide mannen zijn manager geweest en hebben dus de kans om te stemmen tijdens de managersverkiezing waar iedereen verkiesbaar wordt gesteld die nog geen manager in een jaar van je leven is geweest.

Marciano zegt dat wat nu gebeurt is met de managersverkiezing is echt een gouden ticket. Isaac merkt op dat het continu draait. De pijlen gaan elke keer anders. Op dit moment is het een gouden ticket maar voor mij is belangrijk dat ze een voor een worden opgeruimd. Marciano antwoordt dat ze uiteindelijk toch wel koppen gaan verliezen en hij daar ook rekening mee moet houden. Tuurlijk antwoordt Isaac en Marciano denkt dat het spel is gespeeld. Weet jij dat we sowieso tot de laatste 10 kunnen komen als wij gewoon onze oogkleppen opdoen en gewoon denken het boeit me niet wie naast mij staat. Ik staar me niet blind op die 11 benadrukt Isaac. En Marciano denkt te kunnen winnen. Gert-Jan heeft zich opgeofferd, niemand gaat dat hier doen. In principe heb ik geen problemen met hun, jij ook niet. Je hebt bepaalde wrok, je voelt je genaaid. Maar vertrouwen hier is een groot ding. Ze vertrouwen mij toch ergens. Isaac denkt dat het komt omdat hij overal tussendoor komt maar uiteindelijk hangt jouw kop ook. Marciano denkt dat ze nog wel van twee kanten informatie kunnen halen. Isaac hoeft dat niet, het is nu al duidelijk dat er een soort van 2 kampen zijn. Elke maand verandert het hier en het is nog 5 maanden.

Wij kunnen nu wel ergens een stokje voor steken gaat Marciano verder. We kunnen alles een wending geven, op A maar ook op B. Isaac vertelt dat hij zich wat teruggetrokken heeft. Marciano zegt dat dat goed is, alles wat je zegt kan tegen je worden gebruikt. Maar om nu te zeggen doe dit of doe dat is nu niet goed. Isaac is het er ook mee eens, ik vertrouw niemand meer. Alleen jou. Dan begint Isaac over de managersverkiezing, we kunnen altijd nog bepalen. We moeten gewoon slim doen en die goede stappen zetten. Ik hoor het wel en zal ook kijken of het voor mij benefits heeft. Marciano benadrukt dat hij vertrouwen moet hebben. Je gaat zien wat ik ga doen. Maar het gaat misschien wel koppen kosten. Zolang het jouw kop en mijn kop het niet is. Dit is het moment zegt Isaac, je kunt niet iedereen saven.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 3.7]

Laat een reactie achter