Home » Jeffrey en Isaac vinden het geweldig dat er weer een plan mislukt is, Babette is in tranen

Jeffrey en Isaac vinden het geweldig dat er weer een plan mislukt is, Babette is in tranen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er veel onrust over het bekend worden van de geheime opname. Jeffrey en Isaac besluiten ook even buiten te praten over de geheime opname. Buiten bespreken de mannen wat er gebeurd is. Later komt Babette er ook bij.

We hoeven niks te doen merkt Jeffrey op. Janet die ehh… Het was dus Bep (Babette). Daardoor kon ze het niet voor zich houden. Want anders had ze op Bep moeten drukken op basis van een verhaal. En dat zat haar dus dwars. Alweer een plan mislukt merkt Isaac op. De twee lachen en Jeffrey zegt dat ze nu wel gaan schakelen. Maar nu kun je wel gaan binnen halen merkt Isaac op. Jeffrey is het daarmee eens, je kunt nu gaan uitdunnen. We moeten haar naar ons toe halen benadrukt Isaac. Janet hebben we nodig, Eunice is niks man. Moet je nagaan, als ze dus niet naar haar toe was gegaan had ze Babette gedrukt. Het mooiste is wat je nu krijgt is dat zij nu ook schuin naar die andere oudjes gaat kijken. Zij denkt nu dat de oudjes in minderheid zijn. En dat ze denkt dat ze meegezogen wordt in een situatie waar ze niet in wilt zitten. De mannen weten nog niet op wie ze gaan. Kenzy was het hoofddoel maar Erik zou nu ook kunnen… Ze besluiten het aan te kijken.

Babette komt daarna naar buiten ze zegt dat ze nu op die gaan, hij gaat eraan. Volgens Jeffrey hoeft ze niet boos te doen. Ik wist het ook al antwoordt Babette maar ik heb er niks mee gedaan. Maar ik denk nu bij mijzelf wat een schijnheilige, schijnheilige… Isaac merkt op dat zij mogelijk een doelwit was. Ik ben niet gek, ik zie Esther niet met mij praten. Erik doet super vriendelijk. Wendy vertelt daarna hoe Erik deed, hij zei ja het is een spel. En dan gaat hij het afluisteren en komt hij er niks van zeggen. Zelfs dat ik naar achter (productie) ben geweest staat er ook op he voegt Babette eraan toe. Ik ben blij dat mijn intuïtie klopt, ze gaan op mij. Ik zag het gewoon. Het is begonnen met Gert-Jan, toen ik weer bij jullie was. De verkiezingscampagne. Maar ik vind het prima en de rest van die hele Disney club ook met hun chagrijnige k*t bekken. Eerst moet jij (Isaac) erop, mijn vriend zit thuis daarvoor en nu ehhh… Isaac voegt eraan toe dat Janet er ook helemaal klaar mee is. Voor mij is dit een hele goede les gaat Babette verder, het is een goede les… Daarna wordt het Babette teveel, ze wordt emotioneel. Wat zijn mensen toch gewoon sneu snikt ze. Daarna steekt ze een sigaret op. Isaac zegt bijzonder dat weer dezelfde naam boven komt drijven…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.6]

2 Reacties

Happy 29 maart 2023 - 14:37

Esther eruit en snel

Beantwoord
Diane vd Mortel 30 maart 2023 - 16:11

Karma. Blijf Erik maar onderschatten domoren. Jeff heeft die opnames gemaakt. Het was zijn podcast. Denkt niemand daaraan?

Beantwoord

Laat een reactie achter