Home » Zoë heeft ruzie met Jasper en zet hem de kamer uit

Zoë heeft ruzie met Jasper en zet hem de kamer uit

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag is aangebroken in een jaar van je leven. En vandaag wordt er uiteraard nog steeds gesproken over de uitgelekte opname die enkele weken geleden gemaakt is. Zoë en Jasper hebben onenigheid erover gehad.

Jasper komt kamer 2 in gelopen waar Zoë en Eunice aan het kletsen zijn over de podcast. Zoë laat weten dat ze het schijnheilig vindt. Net of jij neit over iemand l*lt. Daar gaat het volgens Jasper niet om. Dat gaat er wel om benadrukt Zoë en Jasper zegt dat het geen opname is die bewust gemaakt is. En iedereen moet doen wat hij wil. Zoë vindt het niet kunnen dat ze gestraft wordt op basis van wat ze zegt wat ze denkt, doelend op Babette. En wat dan nog vraagt Jasper. Ik ben niet achterlijk gaat Zoë geïrriteerd verder. Jij wordt toch ook niet gestraft om dat je heel de dag met Wanda zit toch? Jij doet toch ook heel de f*cking dag niks?! Jij bent toch ook heel de dag met de Disney club? Jij wilde toch ook Ice (Isaac) naaien terwijl het zogenaamd je maat was. En nu wel met hem zijn, dat is toch ook schijnheilig. Ik heb hem nooit vertrouwd antwoordt Jasper. Ja maar daarna was je wel weer met hem merkt Zoë op. Ik kan toch normaal met hem doen zegt Jasper, ik heb hem dat ook gezegd. Met je pistooltje op je hoofd gaat Zoë verder, je bent alleen maar schijnheilig. Je ratelt alleen maar zegt Jasper terug. Nee omdat ik het schijnheilig vindt antwoordt Zoë. Als er iemand schijnheilig is is dat jouw kop wel benadrukt Jasper. Oke zegt Zoë, daag! Ga die kamer uit! Dan zet je mij toch op die stoel als je mij niet mag zegt Jasper. Zoë is er klaar mee, ga die kamer uit. Ga weg! Ga naar je kl*te wijf, ga weg. Wendy komt de kamer in en zegt dat ze zich niet gek moet laten maken. Ik kan er niet tegen antwoordt Zoë. Als er iemand schijnheilig is ben jij het wel, dus ik zeg als iemand dat is ben jij dat wel. Jij l*lt toch ook over iedereen? Dus hou je smoel, mongool.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Laat een reactie achter