Home » Dit zijn de pitches van alle deelnemers voor de managersverkiezing

Dit zijn de pitches van alle deelnemers voor de managersverkiezing

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Doordat Kim een zwarte enveloppe kreeg en uiteindelijk besloot een jaar van je leven definitief te verlaten komen we terug op de pitches die de deelnemers gisteren deden. Iedereen is verkiesbaar omdat er te weinig aanmeldingen waren. De oud managers moeten uiteindelijk stemmen en diegene die de meeste stemmen krijgt wordt dan manager van de maand april. Er is teen tafel klaargezet waar de managers achter zitten en één voor één mogen de deelnemers een pitch houden. Ook de scheidsrechter is aanwezig en overhandigd de posters en houdt toezicht.

We gaan luisteren naar jullie pitches begint Rupert. We hebben hier Kenzy van de maand februari, Marciano van januari, Isaac van december, Jeffrey van november en ik zelf van maart. Jullie mogen om de beurt op alfabetische volgorde. Doe je best het is belangrijk. Babette mag als eerst. Ze krijgt haar poster en laat deze zien. Ik ben sprakeloos is mijn quote. Ik zou vooral niet op mij stemmen, ik praat hele dagen. En als jullie willen dat ik dagen op kantoor zit moeten jullie stemmen. En anders blijf ik kletsen en hebben we genoeg opname apparatuur voor vermaak. Ik ben voor chaos en hou niet van regels en kaders. Als je dat wil stem op mij. Bern is de volgende, wat zal ik zeggen. Ik wil geen manager worden. Ik zou mij de laatste maand verkiesbaar willen stellen. Ik wil graag als gelijke behandeld worden, ik vind deze manier waarop jullie je neer zetten over de top. En ook niet gelijk behandelend omdat Kenzy een krukje krijgt met een kussentje en de rest van de mannen zich op een stoel hebben neergezet. Jezelf cola neerzetten terwijl we geen eten meer hebben. Daar kan ik best slecht tegen. En daar laat ik het bij.

Erik wil zo snel mogelijk schulden aflossen, eten heeft een hoge prioriteit. Het ontbijt is belangrijkste. Een goede lunch en diner zo mogelijk en tussendoortjes. En fris vrij te pakken. Het eten moet op smaak zijn en iedereen mag koken. Ook wil ik geen alcohol en rookwaren. De uitgaven uit de prijzenpot worden niet gedaan gedurende mijn termijn. Als er op groen gestaan wordt prima, de volgende manager mag uitgevoerd worden. Als er 2 kamers over zijn wil ik doorvoeren dat beide kamers 1 wasmachine en 1 droger toegediend krijgen. Ik wil strakker op de regels zijn. Ik accepteer alleen stellingen die duidelijk en goed beargumenteert zijn. Esther wil graag manager worden. Ik wil smaakvol en gevarieerd eten. Dagelijks ontbijt buffet en tussendoortjes. Ik wil investeren in twee koekenpannen, hout en verzorgingsproducten. Ik wil low budget activiteiten. Ook wil ik de wasmachines en drogers verdelen over 2 kamers als die er zijn. Ik wil een nieuw schoonmaak rooster invoeren. Mijn slogan is food & drinks 100 procent loods.

Eunice zegt alleen te doen wat nodig is. Blijven stimuleren dat we in een spel zitten. Dat we toch terug kijken op bewustwording van hoe we zijn en doen. Ik zie mijzelf meer als een leider dan als een manager. Imadiddin zegt dat hij een man van weinig woorden is. Ik kan wel lang verhalen vertellen maar dat ligt eraan hoe we presenteren hoe wij presenteren bij een verdienopdracht. Mijn motto is Imadiddin of je gaat een brandende loods zien. Dat is geïnspireerd op de dictatuur in Syrië. Jan-Willem zegt dat hij één keer geprobeerd heeft manager te worden. Ik wil het niet meer worden en hoop dat jullie een goede keuze maken die het echt willen worden. Daar wens ik jullie veel geluk bij. Janet wil voor primaire behoefte gaan, water een brood zo lang we dat hebben gaan we niet dood. Ik wil het niet worden, ik heb veel te doen hier. Ik wil de keuken op orde hebben. Het enige wat ik ga afschaffen is dat we niet voor drank en tabak gaan. Ik sta voor eten. Jasper houdt het kort, keep it simple stupid. Ik wil geen manager worden.

Kim zat op dat moment nog wel in een jaar van je leven. Ze zegt manager te willen worden. Ik wil activeren, motiveren en stimuleren. Ik ben daarnaast actief, mijn nagels kan ik doorgeven aan Wendy en Mirthe. Mijn sport circuit wil ik door laten gaan maar als ik niet kan doet Babette het. De droger en wasmachine vind ik een goed idee, dus dat ga ik doorpakken. Er komt een bordje op de deur, wel en niet storen. De plank challenge wil ik klaar hebben staan zodat we altijd kunnen oefenen. Verdienopdrachten moeten serieus aangepakt worden. Evalueren na een verdienopdracht. Mirthe wilde nog niet voor manager gaan. Maar als ik het toch mag worden sta ik voor vrijheid van mening. Open-minded, begrip voor een ander, luisterend oor, oprechtheid, iedereen is gelijk. Evenementen en een drankje vind ik belangrijk maar ook gezond eten zoals fruit. De weekbespreking hou ik er ook gewoon mooi in. De bios blijft er ook in, het is super gezellig. Maar het sporten ook. Moraima vindt samen genieten belangrijk. Niet iedereen is geboren om manager te worden, ik niet. Geniet samen en wees blij want een jaar van je leven moet je van genieten. Sasha zegt dat haar motto nee is ook een antwoord is. Dus als je vragen hebt…

Wanda heeft geen behoefte om manager te worden. Ik twijfelde wel omdat ik wat wilde doen en dacht dat het mij wel gaaf leek manager te zijn. Toen begon ik toch weer met evenementen en ik ging twijfelen om ervoor te gaan. En bij twijfel is het niet doen en daar sta ik nog steeds achter. Wendy staat voor 3 R-en. Rusteloos, Regeloos en Roken. Rusteloos verdien ik over de hele groep, met koken weet iedereen het beter dus zelf kopen. Regeloos niemand houdt zich er toch aan. En roken omdat mijn tabak bijna op is. Evenementen dan moet je minimaal 15 mensen hebben die erachter staan anders gaat het niet door. De helft zit anders toch maar chagrijnig. De records, iedereen krijgt een stempelkaart. Iedereen gaat 5 minuten oefenen. Maar laat zien dat je je best doet, het zijn altijd dezelfde. Dat was het eigenlijk. Zoë gaat als laatste. Ik heb wimpers en extensions voor iedereen. Je karakter kan je niet kopen maar je uiterlijk wel. Waarom ik deze maand geen manager wil worden? Iedereen heeft altijd maar commentaar, ga er lekker zelf zitten. Doe je eigen f*cking boodschappen, hou je smoel. Evenementen heb ik geen zin in, de ene zit daar de ander zit zus. Doe het allemaal zelf dus stem niet op mij. Ik wil het niet worden.

Daarmee zitten de pitches erop, Rupert bedankt iedereen. Jeffrey benadrukt dat Erik gezegd heeft dat hij niet mailt als er een meerderheid ergens voor stemt. Ik stem voor de groep en ik hoor niemand die dat raar vindt. De groep lijkt het hier toch niet mee eens te zijn. Rupert sluit de bijeenkomst daarna af.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

Laat een reactie achter