Home » Kenzy voelt zich niet juist behandeld door Rupert en Marciano en Isaac hebben een tactische bespreking

Kenzy voelt zich niet juist behandeld door Rupert en Marciano en Isaac hebben een tactische bespreking

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond kwamen er boodschappen maar ook spullen binnen die iedereen besteld heeft met de cadeaubon die de groep eerder verdiend heeft met de geslaagde recordpoging mini augurken eten. Verder werd er nog veel gesproken over Kim die een jaar van je leven heeft verlaten.

Kenzy was met andere dingen bezig. Ze vindt dat ze niet juist behandeld wordt door Rupert. Kenzy vindt dat ze als vrouw niet juist behandeld wordt door hem en besprak dit met Marciano. Het gaat om het hele principe zegt Kenzy, ze begonnen er gisterenavond al mee begint Kenzy. En vandaag doorgezet. Ja antwoordt Marciano, ik heb het ook geen aandacht gegeven he. Het is ook niet mijn spel, mijn ding. Ik had er gisteren ook geen aandacht aan gegeven benadrukt Kenzy. Maar op een gegeven moment houdt het op. Isaac zegt ook je moet het geen podium geven maar het moet juist een podium hebben. Marciano legt uit dat hij soms dingen moet loslaten, alles wat je voed dat groeit. Ik begrijp je wel hoor. Het voelt nu alsof ik over mijzelf heen laat lopen legt Kenzy uit. Maar zo ben ik hier buiten niet. Ik ben het pispaaltje van alle mensen. Marciano benadrukt dat er iets is tussen hun twee. Jij hebt niks goed over hem te zeggen en hij ook niet. Hij heeft nu de kracht om iets te bepalen en daar ben jij nu de dupe van. Ik was het vandaag gewoon helemaal zat zegt Kenzy, het liefst ga ik er nog harder tegenin maar het heeft geen nut.

Verder wordt er ook nog veel over het spel gesproken. Zo hebben Marciano en Isaac een gesprek over het spel. Isaac denkt dat de ketting nu los is bij Jeffrey. Kim hield hem nog een soort van tegen. Ook wordt er over de kamerindeling gesproken. Het tactische gedeelte weten wie wat doet is er niet meer merkt Isaac op. Ik zie het niet meer. Ik zie dat ik een oor nodig moet hebben in een andere kamer. Ik zie geen benefits. Dat is voor nu antwoordt Marciano, misschien is het volgende maand weer anders. Je weet niet wat er gaat gebeuren. Je ziet nu dat de groep verdeeld is merkt Isaac op maar je kunt het niet blijven verdelen. Marciano denkt ook niet dat op die manier het spel bepaald kan worden. Dat is te makkelijk. Isaac is het daarmee eens. Er moet ook variatie zijn. Mijn voorkeur is wel bij elkaar merkt Marciano op. Vandaag wordt de nieuwe kamerindeling besproken, gaan de deelnemers er onderling uit komen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter