Home » Mirthe vindt Babette een verraadster en Erik noemt haar onethisch en naïef

Mirthe vindt Babette een verraadster en Erik noemt haar onethisch en naïef

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Erik besluit afgelopen avond een rondje te lopen met Mirthe. Hij vertelt hoe het gesprek met Babette over de geheime opname ging.

Erik vertelt dat hij Babette nog net niet de hand had geschud en er later eens op terug te komen. Het had ook geen zin om verder door te discussiëren. Zonde antwoordt Mirthe en vooral zonde dat Janet niet gewoon vertrouwen heeft in ons en de groep. Janet gaf aan dat ze niet op Babette wilde gaat Erik verder. Waarom weet ik niet maar dat is haar goed recht. Mirthe vraagt of ze alles geluisterd had. Ja antwoordt Erik en Mirthe vindt het raar. Nu kan ik haar nooit meer vertrouwen voegt ze eraan toe. Als je dat helemaal beluisterd hebt hoef je dat toch niet na te vragen. Door het te vragen is het puur bedoeld om hen in te lichten. Ja zegt Erik, ik heb ook al tegen Janet en Babette gezegd dat dit soort gesprekjes 3-4 keer per dag plaatsvinden. Je moet er niet te zwaar aan tillen. Ik til er niet te zwaar aan. Ik ook niet antwoordt Mirthe maar ik vind het wel teleurstellend. Ze hoort nu niet meer bij ons. Dat hoort ze ook niet zegt Erik. Janet heeft te kennen gegeven het spel alleen te spelen. Dat is prima maar dat mag. Mirthe geloofd dat dan weer niet, ze geloofd dat ze nu bij hem zit. Erik denkt dat het een naïeve vrouw is. Nou nee zegt Mirthe, ze is slimmer dan je denkt. Ze heeft dit met voorbedachte raden gedaan. Erik laat weten dat hij niet negatief kijkt naar haar. Mirthe wil ook niet zo over haar denken. Maar vindt het raar. Ze wilde de achtergrond weten merkt Erik op. Ze heeft niet in de gaten wie Isaac en Rupert zijn. Babette als persoon mag ik wel maar in het spel niet. Ze is een verrader zegt Mirthe en Erik noemt haar onethisch. Ze is gewoon niet eerlijk benadrukt Mirthe.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. Er wordt gesport met een circuit geleid door Babette. En later vandaag wordt de nieuwe kamerindeling besproken. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.8]

Laat een reactie achter