Home » De gemoederen lopen hoog op als Babette en Wanda de geheime opname bespreken

De gemoederen lopen hoog op als Babette en Wanda de geheime opname bespreken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Dit bericht is van eerder vandaag, doordat Kim een zwarte enveloppe kreeg en uiteindelijk besloot het programma te verlaten wordt dit bericht nu pas geplaatst.. Nadat Zoë boos is geworden op Jasper hebben Wanda en Babette een gesprek over de geheime opname. Het is een lang gesprek waar de gemoederen hoog oplopen.

Babette laat aan Wanda weten dat ze het met iedereen besproken zou hebben. Volgens Wanda is dat haar keuze, toen ik het gehoord heb dat er altijd geroddeld werd. Ik weet wat ik gezegd heb benadrukt Babette. Wanda onderbreekt haar, jij hebt gezegd dat ik op de stip moest komen, dat ik naar huis toe moest. Dat ik wilde dat Sasha boven in het kantoor zou moeten zodat ik de toutjes in handen had. Kim zei dat ik naar huis moest. Het is niet erg, dat kan een keuze zijn. Volgens Babette moet ze in augustus alles maar terugkijken. Ik heb tot het einde… Wanda onderbreekt haar weer. Ik heb gezegd dat als je op de stip zou komen ik niet op jou zou stemmen. Ik ben degene die met Bern gezegd hebben dat ze niet op Babette stemmen. Meer heb ik niet gedaan, gezegd ik stem niet mee. Babette herhaald dat ze het gezegd zou hebben als ze het ontdekt zou hebben over iemand. Nu weet iedereen het en een showtje gespeeld. Wanda snapt het, iedereen in die opname zei wel Wanda weg en dan komt Jasper onze kant op. Kim zei dat, jij zei dat vind ik ook en Kim zei dat Jasper onze kant op kwam. Je schrikt ervan als je dat hoort. Ik dacht het is jullie goed recht en ik dacht ik doe er verder niks mee. Ik heb besloten het voor mijzelf te houden. Babette benadrukt dat ze altijd real geweest is naar Wanda. Wanda legt uit dat haar vertrouwen weg was en daarom niet naar haar toe gekomen was. Babette zegt dat het plan nadat Gert-Jan weg was verandert was. Jasper wilde de proef niet meer doen. En toen kwam dat plan, toen dacht ik dat wel bij mijzelf. Wanda zegt nog maar een keer dat ze besloten heeft het voor zichzelf gehouden heeft. Erik kwam met die opname, ik ben nog naar achter geweest. Toen ben ik weer wat rustiger geworden, ik zeg soms ook wel dingen waarvan je kunt denken dat is niet leuk.

De twee kletsen nog erg lang door, ze herhalen meerdere malen hun standpunten. Uiteindelijk komt Erik er ook nog bij. Babette richt zich op hem. Ik kan er niet bij mijn verstand bij, 4 weken zegt ze. Wendy voegt eraan toe dat mensen boos worden op Esther omdat ze informatie doorspeelde en hij hetzelfde doet. Dus eigenlijk ben je net zo. Dat is hoe jij erover denkt maar ik zie het anders antwoordt Erik. Wanda legt uit dat het over hun ging, als het over Jeff en Kim zou zijn was het anders. Nu ging het over ons. Babette benadrukt dat ze er geen doekjes meer om gaat winden. Ik weet het, ik had het al door. Ik heb nooit Wanda genoemd maar een Esther. Jullie hadden mij ook kunnen roepen en kunnen zeggen what the f*ck horen we allemaal. Je laat het nu 4 weken zo lopen, iedereen speelt toneel. Ik snap nu alles maar dat niemand de ballen heeft om de conversatie aan te gaan kan ik niet begrijpen. Erik zegt dat ze een goed gesprek hadden over de managersverkiezing, jij hebt toen de keuze gemaakt om naar het andere kamp te gaan. Wendy zegt dat er geen ander kamp is. Er is niet gevraagd waarom we op Rupert zijn gegaan. Babette is voor hem gegaan omdat ze vond dat Rupert mooie plannen had. Ik wil gewoon niet iemand die heel de dag op de bank zit. Erik wil op zijn beurt niet iemand die heel de dag op zijn bed ligt. Ik heb hier nog nooit een plan geopperd gaat Babette verder. Ik heb wel gezegd hoezo op Erik stemmen, hij hoeft er toch niet uit? En toen hoorde ik ineens verhalen over jou. En nu komt dit er bovenop en nu denk ik ze hebben al die tijd gelijk gehad. Erik benadrukt dat hij onafhankelijk is en eigen keuzes bepaald. Maar je maakt wel anderen afhankelijk zegt Babette omdat je informatie verspreid. Maar iedereen maakt zijn eigen keuzes, het is een soort van uitgesproken. Let the games begin zal ik maar zeggen. Wanda en Babette geven elkaar een knuffel maar als Erik toenadering zoekt slaat ze hem over. Daar heeft ze momenteel geen behoefte aan. Erik begrijpt dat wel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.1]

1 Reactie

Rina 31 maart 2023 - 13:12

Wanda.heel.veel.sterke.met
Jou.moeder.en.je.vrienschap.dat.is.nu.uit
Maar.dat.heb.je.zelf
Gedaan

Beantwoord

Laat een reactie achter