Home » Babette en Zoë bespreken met Jeffrey het gemis van Kim

Babette en Zoë bespreken met Jeffrey het gemis van Kim

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besloten Babette en Zoë een gesprek aan te gaan met Jeffrey. Hij is sinds het vertrek van Kim erg verdrietig. Hoe staat hij er nu in?

Voel je je al wat beter vraagt Babette aan Jeffrey. Nou gewoon neutraal antwoordt Jeffrey. Dat is al beter dan zo heel slecht merkt Babette op. Dat probeer ik mezelf aan te praten lacht Jeffrey. Je ziet er wel nog steeds knap uit ondanks dat je je neutraal voelt zegt Babette. Ik mis haar wel hoor gaat Jeffrey verder. Niet normaal. Jullie deden ook zoveel samen merkt Babette op. Ik hoop gewoon dat het goed gaat antwoordt Jeffrey met een zucht. Ik hoop dat jij over dit gevoel heen komt zegt Babette. Ik hoop ook dat het gevoel zakt voegt Zoë eraan toe. Tuurlijk antwoordt Jeffrey, komt wel goed. Goed gemis is ook helemaal niet erg. Hoe de situatie was is niet leuk. Nu ben ik hier voor haar maar ik denk dat dat niet zo hoor te zijn. Als ik maar weet dat het goed is. Zij is soms nog sterker dan een man merkt Babette op. Jeffrey is het daar helemaal mee eens. Daarom ben ik ook zo trots op haar. Het is nu even een bittere pil zegt Babette, maar ook die kunnen doorgeslikt worden. Jeffrey is zich er wel bewust van. Het was een avontuur van je leven. Je wordt tot het uiterste gedreven en dan kan het buiten alleen maar makkelijker zijn. Maar in dit soort situaties wil je er ook bij zijn. Ik ga het ook echt voor haar doen hoor. Ik ga het voor ons doen zeg maar. Ik ga er nog wel een paar keer doorheen zitten dat weet ik ook wel. Maar ik weet dat zij het ook zwaar heeft dat weet ik zeker.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter