Home » Isaac is boos en gefrustreerd en Marciano denkt dat Jeffrey een 1 april grap maakt

Isaac is boos en gefrustreerd en Marciano denkt dat Jeffrey een 1 april grap maakt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Marciano een gele kaart en 10.000 euro boete gekregen heeft en Jeffrey nogmaals gezegd heeft te vertrekken gaat Isaac naar buiten. Hij gaat in een hoekje zitten bij het rokers hoekje. Jeffrey volgt hem al snel. Isaac is boos, emotioneel en gefrustreerd.

Jeffrey loopt naar hem toe en zegt maat kom. Ik laat je echt niet in de steek, dat weet je als geen ander he. Kom is zegt hij terwijl hij een snotterende Isaac knuffelt. Ik zal je nooit in de steek laten, echt niet benadrukt hij. Kom op man. Ik was met het einde gegaan met jou he. Dat is toch die f*cking bedoeling jongen zegt Isaac gefrustreerd. Ik snap wat je zegt en hoor wat je zegt. Dit zijn wij niet bro, dit zijn wij niet. Ik heb me hier niet voor aangemeld antwoordt Jeffrey. Je kunt het goed praten tot in den treure. Ik weet dat het heel dichtbij nu is zegt Isaac en Jeffrey  benadrukt het dat hij het kan. Principes aan de kant zetten. Omdat een f*cking spel is zucht Isaac. En al die mensen jongen, die rot koppen. Dit is wat ze wilde. En we geven ze gewoon die f*cking kans om een van ons eruit te halen. Als je die poort uit loopt, 80% is blij en daar kan ik niet tegen. Gefrustreerd trekt hij aan het hek. Laat je niet kennen benadrukt Jeffrey. Ik hou het al 7 maanden vol gaat Isaac verder. Kom op het is nog maar 5 antwoordt Jeffrey. We kunnen niet zo op deze manier eindigen zegt Isaac, strijdend. Doe rustig aan zegt Jeffrey nog een keer en loopt weg.

Later gaat Isaac met Marciano buiten praten. Isaac heeft zich nog altijd afgezonderd. Ben je oke vraagt Marciano. Die man maakt gewoon een 1 april man. We kennen de situatie toch antwoordt Isaac. We moeten door strijden. Ik kijk niet naar jou en hem maar naar de mensen. Ze genieten ervan, ze nemen de moeite niet om om te draaien en in je ogen te kijken. Dat maakt mij boos. Je kunt niks zeggen en doen, alleen afwachten. Dan kun je net zo goed strijden. Die man (Jan-Willem) zijn kop gaat erop, klaar. De rest geniet er gewoon van, f*ckers. Dit is part of the game. Die kop gaat sowieso hangen antwoordt Marciano. Wanda is weg dus er is geen link tussen die ouwe en de jonkies. Kenzy krijg ik zo mee, zelfs een Sasha gaat mee. Hij draaide niet eens om benadrukt Isaac. Marciano denkt dat dit opgelost kan worden, als die man weg is is een deel van het probleem opgelost. De tijd gaat het leren en voegt eraan toe dat hij niet denkt dat Jeffrey weggaat. Isaac denkt dat er 1 procent kans is dat hij blijft. Marciano denkt echt dat hij een 1 april doet. Isaac benadrukt dat het ook niet definitief is. We moeten maandag kijken of die 24 uur definitief is merkt Marciano op. En die ouwe moet gewoon weg. We pakken het weer op en kijken wat er gaat gebeuren eindigt Isaac.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.6]

Laat een reactie achter