Home » De deelnemers doen een gezamenlijk spel en er komen weer stellingen aan

De deelnemers doen een gezamenlijk spel en er komen weer stellingen aan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Wendy als nieuwe manager van de maand verkozen is gaan de deelnemers met zijn allen naar buiten. Buiten doen ze een spel onder leiding van Moraima en Janet. Voordat het spel van start gaat wil Sasha nog een stelling met haar mededeelnemers delen. Een stelling van Jasper en mij vertelt ze, we wilde dit eigenlijk gisteren vertellen maar… We willen met het paasweekend iets leuks opzetten. En willen een stelling opgooien, de spullen kunnen we houden want we kopen het. We komen uit op 192 euro. We willen vanavond stemmen zodat we het op tijd kunnen bestellen. Het heeft ook met aankleding van buiten te maken voegt ze eraan toe. Kenzy wil ook gelijk een stelling opgooien voor de sterkste mens. Ze heeft 3 spullen nodig, een dip band en zandzakken. De benodigdheden kosten in totaal 84 euro.

Nu ze toch samen zijn merkt Eunice op dat er doorgegeven moet worden wat voor record de groep deze maand gaat verbreken. Ze gaan voor het potloden challenge. Daarna is het tijd voor het spel, de groep wordt in drieën gedeeld. Ze doen een spel waarbij ze voorwerpen moeten uitbeelden een soort 30 seconds. De deelnemers hebben een gezellige middag, genieten van het spel, het mooie weer een een drankje.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.8]

1 Reactie

Happy 5 april 2023 - 19:34

Klinkt goed. Jammer van Kim. Maar genieten allemaal.

Beantwoord

Laat een reactie achter