Home » Marciano vindt dat zijn aanvaring met Jeffrey nu te groot gemaakt wordt

Marciano vindt dat zijn aanvaring met Jeffrey nu te groot gemaakt wordt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben Marciano en Babette een gesprek gehad terwijl ze een rondje liepen over het een jaar van je leven terrein. Ze hebben het over de speech die Jeffrey gaf toen hij zijn 24 uur in trok.

Babette heeft het eerst over Eunice en Jan-Willem. Die twee krijgen nog wel wat zegt ze. Ik ben benieuwd antwoordt Marciano. Daarna vraagt Babette waarom Marciano het zich zo aantrekt dat Eunice ook een opmerking gemaakt heeft over de speech van Jeffrey. Ze heeft namelijk een opmerking gedaan over fysiek geweld. Ik trek het mij niet zo aan laat Marciano weten. Ik vind het alleen een beetje gevaarlijk dat ze het zo hier zegt, snap je. Dat is hetzelfde als dat Jeff zijn statement heeft gemaakt. Hij heeft gewoon een podium gemaakt tegen fysiek geweld. En dat hij daar bijna keuze door had gemaakt om te vertrekken. Omdat hij eigenlijk zich ook een soort van onveilig voelde. Als dat zijn gevoel is is dat zijn gevoel. Maar als je dan nog iemand hebt (Eunice) die dat ook benoemd betekent dat niet dat ik aan mijzelf  twijfel, maar het podium wordt nu wel heel groot.

Babette begint daarna over het nachtelijke gesprek wat Marciano gehad heeft met Jeffrey. En dat beïnvloed hem ook. Veel mensen wisten het al. En dat je als hij daar gaat staan zo rustig kan blijven vind ik knap doelend op de speech van gisteren. Er wordt nu net gedaan alsof jij poging tot doodslag hebt gedaan en dat is niet zo. Marciano denkt persoonlijk dat Jeffrey zijn woord heeft gegeven nooit op hem te gaan. Maar dat hij nu wel een poging gaat doen dat anderen dat wel gaan doen. Babette denkt niet dat dat gaat gebeuren, er zijn veel mensen die jou mogen. Hij kan iemand kapot maken met woorden, dat is ook erg. Lichamelijk ook niet maar in mijn ogen is het ook wel groot geworden. Ik kan het ook gewoon hebben benadrukt Marciano, ik neem zoals het is. Maar ik vind de woordkeuzes wel een beetje gevaarlijk. Het gevoel wat ik nu heb is dat ik te puur ben voor dit. Ik kan geen afstand doen voor wat er hier nu gebeurt. Babette denkt dat het een fase is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.3]

4 Reacties

Happy 5 april 2023 - 07:39

Maak je niet druk marcio. Je bent oke Jeffrey is heetgebakkerd. Jij komt er wel

Beantwoord
Henk 5 april 2023 - 08:30

Ik vind dat Jeffrey de sfeer negatief beïnvloed en ik wil dat hij moet vertrekken hij heeft een agressieve spraak en maakt mensen bang dus zet hem buiten de poort aub

Beantwoord
Ria 5 april 2023 - 08:52

Nou idd. Jeffrey maakt met z’n.woorden en houding meer kapot dan menig ander in de loods

Beantwoord
Cisca 5 april 2023 - 11:25

Jeffrey lokt geweld uit. Ik vind dat al die mensen in de loods zich heel erg hebben ingehouden tegenover Jeffrey. Hij is heel beledigend tegenover de anderen in de loods !!! De regie had hem allang moeten verwijderen.

Beantwoord

Laat een reactie achter