Home » Eunice verteld Mirthe en Babette dat ze met Jan-Willem gezoend heeft

Eunice verteld Mirthe en Babette dat ze met Jan-Willem gezoend heeft

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond tijdens het Arabische feestje in een jaar van je leven hebben Mirthe en Eunice een gesprekje. Eunice heeft eerder laten weten geen gevoelens voor Jan-Willem te hebben maar besluit haar wel in te lichten over het zoenen met Jan-Willem enige tijd geleden.

Vandaag vraagt Mirthe aan Eunice. Nee antwoordt Eunice maar omdat je het toch gaat horen. Niet meer erover hebben voegt ze er fluisterend aan toe. Jij bastard antwoordt Mirthe, ik had al die tijd gelijk. Ik heb mijn woord gegeven benadrukt Eunice, klaar nu. Het was lang geleden. Maar ik heb mijn woord gegeven. Ik zeg niks antwoordt Mirthe, maar hij heeft het dus vertelt? Nee Jeffrey zegt Eunice en Mirthe vindt het super leuk. Ik spreek je er vanavond of morgen wel over. Nee antwoordt Eunice, we praten er niet meer over. Het was een foutje. Waarom is het fout vraagt Mirthe. Omdat we het een fout vonden zegt Eunice. We hebben toen al gezegd dat het niet goed was. Jammer zegt Mirthe, je moet het niet zo zwaar nemen. We hebben meteen al gezegd dat we er niets van zeggen benadrukt Eunice, het is gewoon een fout klaar.

In de badkamer gaan de twee in een hoekje staan. Eunice legt uit dat het de situatie was en ze er daarom niet over gesproken hebben. Het was toen iedereen naar bed was, alleen Jeffrey was nog wakker. En ik kan niet tegen alcohol… Daarom was je zo vrolijk die dag merkt Mirthe op. Het was maar een kus verder niks. Babette komt vervolgens de badkamer in en vraagt wat ze aan het doen zijn en dat ze het ook wil weten. Dat heb je wel gehoord vandaag merkt Eunice op. Nee wat dan vraagt Babette. Eunice fluisterd daarna dat ze met Jan-Willem gezoend heeft. Echt vraagt Babette en Eunice zegt dat ze beloofd heeft dat ze het er niet over zou hebben. Lekker voor je zegt Babette. Gaat dit nog een vervolg krijgen vandaag?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.5]

1 Reactie

Happy 7 april 2023 - 10:37

Denk het wel. Zijn wel verliefd. Nu esther weg is durft jan willem wel. Anders was het altijd bize gezichten van de baby.

Beantwoord

Laat een reactie achter