Home » Eunice zegt dat ze geen gevoelens voor Jan-Willem heeft en Jeffrey heeft het even moeilijk

Eunice zegt dat ze geen gevoelens voor Jan-Willem heeft en Jeffrey heeft het even moeilijk

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het ontbijt/brunch  met een Arabisch tintje en een vergadering verloopt de dag vrij rustig. Vanavond staat er ook nog een Arabisch feestje op het programma. Jeffrey heeft besloten in een jaar van je leven te blijven maar hij heeft het toch even moeilijk. Isaac probeert hem te motiveren. Het wordt een f*cking lange weg merkt Isaac op. Het is twee keer zo zwaar. Pfoh wel tien keer antwoordt Jeffrey met een zucht. Je moet van ver weer terug komen gaat Isaac verder. Je begint bij nul, wetende wat je hebt moeten achterlaten. Je begint bij nul en je weet wat voor je staat, daar moeten wij gewoon even doorheen. We gaan er doorheen komen, elke f*cking dag benadrukt hij. Dat sowieso zegt Jeffrey en Isaac geeft hem een knuffel. Daarna loopt Jeffrey enige tijd in de loods heen en weer, gaat hij zich herpakken?

Verder hebben Eunice en Mirthe nog een gesprek op de bank. Eunice begint over Jan-Willem, ze trekken na het vertrek van Esther steeds meer naar elkaar toe. Iedereen denkt dat ik iets met hem ga doen merkt Eunice op. Maar benadrukt dat dat niet gaat gebeuren. Alleen flirten is ook leuk zegt Mirthe. Het is gewoon grappig antwoordt Eunice, dat is alles. We spelen niet met gevoelens we zijn gewoon leuke vrienden benadrukt ze. Ik heb geen gevoelens, geen behoeften. Mirthe ziet dat toch anders, met haar korte jurkjes en zo. Nee helemaal niet zegt Eunice. Ik voel me fijn bij hem geeft ze dan toe maar het is niet dat ik iets van hem hoef. Wij zijn dezelfde soort zeg maar, we maken grapjes. Maar we willen niks, het is gewoon spelen, grapjes maken. Dat is alles, verder niks. Mirthe denkt dat hij ook niet serieus is, hij flirt met meerderen hier. Maar noemt hem wel een snoeperd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4]

Laat een reactie achter