Home » Wendy houdt haar eerste vergadering en het Arabische evenement van Rupert gaat van start

Wendy houdt haar eerste vergadering en het Arabische evenement van Rupert gaat van start

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze nieuwe dag staat er een Arabisch evenement op het programma in een jaar van je leven. De deelnemers kleden zich hier dan ook speciaal voor aan. Zo dragen de vrouwen sluiers en ook de mannen kleden zich speciaal voor deze gelegenheid. Omstreeks 11:00 uur is het tijd voor het ontbijt, uiteraard met een Arabisch tintje. Ook staat er een bokaal in de loods met een mysterieuze gouden envelop erop. Rupert heeft deze in de nacht er neergezet. En het gaat dus vermoedelijk om een grap. De rest van de deelnemers weten dit niet en speculeren er dan ook op los. Want wat zou erin zitten? Erik denkt dat het een positief is een aantal anderen denken dat het wellicht om een geldbedrag gaat wat je krijgt als je een jaar van je leven vrijwillig verlaat. Wordt wellicht vervolgd.

Als het ontbijt van start gaat wordt er een Arabisch liedje gedraaid in de loods en roept Rupert iedereen op om naar de keukentafel te komen. Er komt eten op tafel en daarna is het tijd om heel even te vergaderen. Wendy bedankt dat ze manager is  geworden met 2 stemmen. Ik heb er echt zin in. Er waren een paar vragen over de corvee en wat er met de keuken gaat gebeuren. Momenteel is er nog 11 euro in de huishoudpot. Over het eten en keuken brigade. Ik wilde 3 groepen van 2 personen maken en 4 van 3 personen. Dat kan onderling besproken worden, iedereen heeft een vaste dag. De corvee wil ik zo houden. Dat gaat wel goed, je kunt elke dag wassen als je wilt. De wasmachines en drogers zijn verdeeld onder de 2 kamers. We proberen elke dag hetzelfde budget voor eten aan te houden, als dat mogelijk is. Voor de rest wil ik een mooie maand, zonder gele kaarten, 24 uurtjes en brieven.

Dan is het tijd voor een rondvraag. Babette is blij dat Wendy manager is geworden, je kunt het. Ik verheug me op de kook dag. Mirthe hoopt op een mooie maand, ik heb er zin in. Jasper vertelt dat zondag het paas festival en paasmarkt is vanaf 13:00 uur. Daarvoor is er een brunch. En ik wil iedereen bedanken voor de loods racing day. Dat was mijn hoogtepunt, mijn doel is daarmee bereikt. Kenzy wil tijdens Koningsdag een evenement organiseren, ze wil thuishaven organiseren een soort van festival met techno muziek. Eunice wenst Wendy een leuke maand toe, het gaat je lukken. Jan-Willem wil volgende week een workshop biljarten geven. Voor de mensen die daar belang bij hebben. Bern begint over zijn cabaret show, hij hoopt er iets moois van te maken. Ik ben aan het nadenken of ik een gymles wil gaan geven, als mensen daar de fun van inzien. En vraagt of er interesse naar is. Er wordt veel ja geknikt en komt er later op terug. Isaac feliciteert Wendy. Ik heb 29 april een evenement voor persoonlijke uitdaging. Ik wil 29 april vanaf 13:00 uur tot zondag 13:00 uur 24 uur gaan lopen. Ik ben nu aan het kijken hoe ik het rond ga maken. Het is gewoon wandelen. Om lekker in beweging te blijven. Mocht je geroepen om mee te lopen be my guest. Moraima vertelt dat ze ook een activiteit heeft op 15 april: slagbal. We gaan buiten slagbal doen in 2 teams. Ik hoop dat iedereen gaat meedoen. Marciano zegt dat vrijdag de fotoshoot is. De dag wordt in drieën ingedeeld. Er zijn 3 groepen van 6 in verschillende shifts. Rupert bedankt iedereen voor de maand maart en wenst Wendy succes. Erik wil morgen een stelling inbrengen: ik zou voor de komende maanden graag buiten spellen willen hebben. Jeu de boules en een cricketspel dat komt op 45,39 euro. Denk erover na. Wendy wil ook een stelling inbrengen voor toilet artikelen en dat soort dingen. Het zou in totaal 338,16 uitkomen. Er wordt over de gouden envelop gesproken, Wendy weet ook niet wat het is. Misschien een verdienopdracht? Ze is erg benieuwd. En daarmee zit de vergadering van vandaag erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter