Home » Jan-Willem vindt een jaar van je leven geen zware wedstrijd

Jan-Willem vindt een jaar van je leven geen zware wedstrijd

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het is vandaag een rustige dag in een jaar van je leven. Buiten wordt er van het mooie weer genoten. Jan-Willem en Eunice bespreken wat ze van het spel vinden. Jan-Willem vindt dat dit programma geen wedstrijd is. Het is psychologisch merkt Eunice op. Ja zegt Jan-Willem maar iedereen die hier zit blijft lekker zitten hoor. Ik breek niet, waarom zou ik breken? Vermoeidheid zegt Eunice. Dan ga ik wel naar bed zegt Jan-Willem. In je kop wordt je wel moe maar dat moet je uit kunnen zetten. De wedstrijd is voor mij niet zo zeer een wedstrijd. Het is wachten op het volgende ding en wie heeft het meeste geluk? Maar dit is geen zware wedstrijd want dat is het niet. Het is een spelletjes programma. Ik had wat anders verwacht. Eunice denkt dat het vooral om het eigen vermaak wat je kunt doen. Jan-Willem is het daar wel mee eens.

Wat later wordt er nog gezongen voor de dochter van Janet. Ze is vandaag jarig. En daarna wordt Kenzy opgeroepen om een rekensom op te lossen voor de hoofdreken bingo marathon. Helaas lukt het haar niet het juiste antwoord te geven en is er dus niets verdiend voor de huishoudpot. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4]

2 Reacties

Ton 9 april 2023 - 17:14

Jan-Willem vind het allemaal best, laat zijn eten aanvoeren door deze of gene, zijn wasjes worden gedaan, drinkt zijn biertje en laat zich masseren…Hij vind het wel goed zo…

Beantwoord
Cisca 10 april 2023 - 10:19

Logisch dat Jan- Willem het niet zwaar vind, die zit de hele dag en doet weinig tot niks daar. r is ook weinig te doen daar maar er zijn altijd wel wat dingetjes die kunnen gedaan worden.

Beantwoord

Laat een reactie achter