Home » Volgens Marciano verblijven veel mensen met tegenzin in een jaar van je leven

Volgens Marciano verblijven veel mensen met tegenzin in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag is het tweede paasdag in een jaar van je leven. De deelnemers zijn deze nieuwe dag begonnen met een gezamenlijk ontbijt. Buiten is alles klaargezet. Na het ontbijt wordt de loods schoongemaakt en gaat het er rustig aan toe. Er wordt onder andere gesproken over de tabak discussie van gisteren. Als het goed is wordt daar vanavond nog een keer over gestemd. Maar of de rokers meerderheid krijgen om tabak van de prijzenpot te kopen?

Verder hebben Marciano en Jasper buiten een gesprek. Marciano heeft het gevoel dat er een aantal mensen tegen hun zin in verblijven in een jaar van je leven. In het begin wilde niemand naar huis. Maar dan is in een keer een jaar lang merkt Jasper op. Dan wordt het mooi weer en dan denk je lekker naar vrienden toe, of een terrasje. Marciano is van mening dat maar één persoon gelukkig is, dat is Erik en Janet misschien.

Janet en Isaak bespreken ondertussen nog maar een keer de tabak discussie. Nu komt de derde keer in de zoveel tijd merkt Isaac. Volgens Janet is er nu geen gun factor meer. Het is schijt hebben aan denkt Isaac. Janet wil wel een keer haar vuist laten zien, nu is het klaar. Voor de roker is het een extraatje, het is 750 euro aan rokerswaren zet Isaac. Het gaat nog een keer komen merkt Janet op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4]

1 Reactie

Tiny Kamminga 10 april 2023 - 14:14

Ik had gedacht dat het om het spel ging en prijzen pot toch niet om de verslaafde rokers dat die elke keer hun zin krijgen ik rook zelf ook

Beantwoord

Laat een reactie achter