Home » Erik wint het evenement de sterkste mens en Babette denkt na over wat ze met haar geld wil doen

Erik wint het evenement de sterkste mens en Babette denkt na over wat ze met haar geld wil doen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de individuele verdienopdracht waarin Babette 500 euro voor zichzelf heeft gewonnen wordt al een beetje duidelijk wat Babette wil doen met haar verdiende geld. Ze denkt erover om een barbecue pakket te kopen voor de groep. De rest weet ze nog niet, ze heeft het over nieuwe schoenen. Inmiddels is ook het nieuwe entertainmentboek gearriveerd en er wordt volop in gekeken. Kunnen we vanavond stellingen verwachten?

Wat later is het tijd voor een evenement georganiseerd door Kenzy. Het is tijd voor de sterkste mens. Maar dan de loods variant legt Kenzy uit. We hebben verschillende onderdelen en somt er een paar op: barbecue trekken met daarop gewichten, zandzak gooien, verzwaarde bal gooien, dead hang, ballen tillen, band flippen, brandweer greep lopen. Daarna gaat de groep van start. De tijden en punten worden door verschillende scheidsrechters bijgehouden. En na een paar uur plezier is het tijd voor de prijsuitreiking. De tweede prijs is behaald door Mirthe. Ze krijgt pizza. De eerste prijs gaat naar Erik. Hij krijgt een trofee in de vorm van een gewicht van 1000 kilo en Mirthe krijgt pizza. Mirthe vraagt voor de grap of Erik niet wil ruilen. En dat wil Erik wil waarop Mirthe verbaasd reageert. De twee besluiten de trofee samen een mooi plekje te geven. De groep geeft een applaus en het evenement de sterkste mens zit erop. En Erik gaat op de bank op zijn gemak de pizza op zitten eten. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.3]

Laat een reactie achter