Home » Zoë, Isaac en Jeffrey hebben een tactisch gesprek, Zoë wil wel manager worden volgende maand

Zoë, Isaac en Jeffrey hebben een tactisch gesprek, Zoë wil wel manager worden volgende maand

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey, Zoë en Isaac trekken zich even terug in kamer 4. Het drietal besluit te praten over het spel, de eliminatie en hoe nu verder.

Zoë laat weten dat ze gisteren aan Babette en Wendy vroeg op wie ze willen gaan. Het is allemaal verschillend. Volgens Isaac is de andere kant al ready. Hun willen toch op Erik vraagt Zoë. Ze zijn alweer geswitcht laat Isaac weten. Het is Ruppie. Jeffrey is van mening dat ze zich erg vergissen. Isaac is het daar ook mee eens. Volgens Zoë hangt het imago en de gedachtes die ze over hem hebben er al even. Dat hij steelt, dat ga je nooit wegkrijgen. Ik denk ook dat hij… Isaac vertelt dat hij met Kenzy gaat praten waarom ze erop gekozen zijn. Wij moeten er minimaal één hebben om ernaast te zetten. Dan wordt het 9-9 en moet de manager beslissen. Zoë begint daarna over de laatste eliminatie, ik had gevraagd aan Sasha waarom ze op Imi kwamen in plaats van Babette. Ze zei dat zij dat bedacht had. Ze dachten dat hij geen kennis had antwoordt Isaac.

Dan zegt Zoë dat ze het volgende maand graag op zich wil nemen, doelend op het management. Ik weet alleen niet wie van hun gaat. Jeffrey denkt dat Eunice gaat. Links of rechts zegt Isaac en Zoë voegt eraan toe dat het gelijkspel moet worden dan mag de manager kiezen. Ik wil wel met iets leuks komen benadrukt Zoë. We kunnen zo nog een keer het trucje doen merkt Jeffrey op. Wendy kan altijd door kaarten of er 2 gaan en dan kun je er nog bij. Daarom is het voor ons ook handig om te weten wie het doen merkt Zoë op. En als ik volgende maand moet wil ik echt iets leuks neerzetten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter