Home » Isaac verteld Babette dat een groot deel het plan heeft om op Rupert te gaan tijdens een eliminatie

Isaac verteld Babette dat een groot deel het plan heeft om op Rupert te gaan tijdens een eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond waren Isaac en Babette buiten op het een jaar van je leven terrein wat aan het opruimen. Tijdens het opruimen ging het al snel over een eventuele eliminatie.

Ik denk stel dat hij (eliminatie) nu onverwachts komt he, wat doen we dan vraagt Babette. Ik zei het net ook tegen Marciano, Jeff en Zoë boven zegt Isaac. Ik heb het Rupie ook nog niet vertelt maar ze willen op hem gaan. Ja dat zegt mijn gevoel antwoordt Babette. Maar hoe weet jij dat? Kenzy antwoordt Isaac en Babette benadrukt dat ze het niet wist. Ik zei ook al tegen Wendy dat ze bijna zeker op Ruppie gaan. Maar dat plan was er vanaf het begin al. Dat is standaard merkt Isaac op, jij bent er tussendoor gekomen. Ik heb het Rupert nog niet verteld en dat ga ik ook niet doen. Want ik weet hoe hij is. Dan gaat hij zichzelf opvreten, dat is niet de bedoeling. Babette vindt dat hij dat ook wel een beetje… en hoe ga je dat omkeren? Dat hoeft niet antwoordt Isaac, we staan recht tegen over elkaar. Vandaag is het Ruppie en morgen is het Kees. Ik krijg wel die info en we moeten daar wat mee doen. We moeten zorgen dat we een van die lui erop gaan zetten. Zij zijn elke keer klaar.

Babette vraagt zich af hoe ze dat steeds doen. Isaac verteld dat hij het van Kenzy heeft en dat het van Janet kwam. Die is gevaarlijk hoor benadrukt hij. Babette vertelt daarna dat Janet dacht dat ze met Isaac samenwerkte. En dat ze op Zoë wilde maar ook Ruppie. Maar wie zet je er tegenover? Isaac zegt dat het niet heel veel uitmaakt. Ik heb Kenzy niet gevraagd op wie ze zou gaan of erin mee zou gaan. Als je meegaat dan weten dat we 9-9 gaan schieten. Gaan ze er niet mee in dan is het een ander verhaal. Babette vindt het goed dat zij (Kenzy) nu judas is. Isaac merkt ja, ze weet dat ze binnenkort gaat komen. Het is wel tricky zegt Babette, wat ze tegen jou vertelt zegt ze ook tegen anderen. Tuurlijk zegt Isaac, dat is haar positie nu. Ze zegt ook zolang ze zichzelf niet hoort… Dat geldt voor iedereen. Babette vindt het steeds interessanter worden. En Isaac vindt dat ook, je gaat richting de eindstreep. Mensen doen zoveel mogelijk om hier te blijven, dat is al gaande. Babette denkt dat dadelijk de jongere weggestemd worden en de oude overblijven.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter