Home » Jasper heeft een plan en wil gelijkstand bij een eliminatie krijgen

Jasper heeft een plan en wil gelijkstand bij een eliminatie krijgen

Vandaag besluiten Sasha en Jasper buiten weer een rondje te lopen. Het duurt niet lang of het gaat wederom over een eliminatie die er wellicht aan gaat komen. Sasha is bezig om een meerderheid aan stemmen te krijgen voor Jeffrey. Jasper lijkt daar aan te twijfelen en heeft iets bedacht.

Nadat de twee buiten over een eliminatie gesproken hebben gaan ze even in de kas zitten om verder te praten. Als we gaan stemmen en ik zie dat Mike (Jeffrey) het niet kan halen ga ik op hem. Als ik denk dat hij het niet haalt ga ik op Moraima. Maar als ik dat doe is het 8-8-1. Is het dan gelijk opnieuw stemmen of manager? Eerst opnieuw stemmen laat Sasha weten. En daarna kan ik nog steeds op… Nee onderbreekt Sasha hem, je mag dan alleen maar stemmen die dan nog over zijn. Dan zijn het er nog niet genoeg. Dus dan moet ik tussen Erik en… Sasha knikt en Jasper zegt dat hij dan alsnog de beslissende factor is. Als ik op Erik zou gaan moet Zoë concluderen dat ze dan voor Erik moet gaan. Sasha denkt dat Erik daar niet overheen gaat komen. Dan denkt hij ik zoek het bij de andere kant op en laat zich daar als marionet gebruiken. Maar dat allemaal alleen omdat je bang bent dat Jeff ooit op de stip komt en jou aanwijst. Als hij het überhaupt wint. Als iemand mij naar huis kan gaan is hij dat antwoordt Jasper. Dan moet hij het nog wel winnen gaat Sasha verder, en op de stip komen, individueel.

Daarna gaat het over de soort eliminatie. Jasper geloofd niet dat ze de zwakste kiezen. Ik denk dat ze tussen best wel sterke spelers. sasha denkt van de ene kant wel dat ze Jeffrey dan aan gaat spreken, zullen wij hem samen spelen? Dan stemmen jullie op mij en wij op jou. Hij wilde sensatie toch? Jasper denkt dat als het mentaal is en er geen bedenktijd is er bekeken moet worden wat de rest wil. Met 4 man heb je al een meerderheid. Als er tijd is heb ik wel tijd om na te denken of ik het kan en wil. Maar net zoals de vorige keer moet ik niet zoveel twijfelen. Twijfelen is gewoon niet doen benadrukt sasha.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4]

2 Reacties

Edward John 10 mei 2023 - 10:21

Ik vondt Babette een hele leuke meid/vouw! Maar di actie die ze Wendy flikte heeft me helemaal doen afknappen! Wat een lelijke vrouw ben je dan: als je de hele maand mee profiteerd v haar managerschap! En als haar einde daar is en er niks meer te profiteren valt! Haar gewoon laten barsten met het schoonmaken v de kantoor waar zij haar plas heeft achtergelaten! Echt vies hoor! En op dit soort vrouwen val ik steeds! Echt lelijk ,heb me zwaar vergist in di Babette!

Beantwoord
Put 10 mei 2023 - 12:43

Ik ben blij dat er een jurie is.gr.a.put

Beantwoord

Laat een reactie achter