Home » Jasper lijkt te twijfelen of op Jeffrey gaan een goed idee is

Jasper lijkt te twijfelen of op Jeffrey gaan een goed idee is

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. Imaddidn moest karaoken voor de verdienopdracht en heeft hier weer 20 euro voor de huishoudpot mee verdiend. Ook Jan-Willem wordt opgeroepen. Hij is op tijd maar er komt geen tekst. Alleen instrumental staat er op het scherm. Jan-Willem besluit maar het hele liedje instrumental te zingen. De productie keurt het goed en hiermee heeft hij 20 euro verdiend. Afgelopen avond was Sasha bezig met een tactisch gesprek over een eventuele eliminatie. Ook vandaag is ze hiermee bezig. In de kas gaat ze het gesprek erover aan met Jasper.

Het mooie is dat de groep denkt dat wij uit elkaar gevallen zijn begint Sasha. We hebben ze ook alle handvaten gegeven om dat te laten geloven antwoordt Jasper. Klopt zegt Sasha, als het een individuele wordt kunnen we op Jeff want we hebben iemand van de andere groep die ook op hem wil. Die heeft dat zelf gezegd. Dat is Zoë vraagt Jasper. Ja antwoordt Sasha, dat kan ik wel tegen jou zeggen. En Wendy en Babette gaan waarschijnlijk los. De eerst volgende die volgens hun op de lijst staat is Erik, Bern zijn naam is wel gevallen maar dat ging er niet doorheen. Wendy, Zoë en Babette willen dat niet. Een meerderheid om op mij te gaan vraagt Jasper of op iemand anders vraagt Jasper. Beide antwoordt Sasha maar het is om op hem te gaan. Ik weet zeker dat Zoë meegaat als jij zegt hem wil spelen, als er bedenktijd is. Dat snap ik zegt Jasper, als er geen bedenktijd is dan moet je er iemand op gaan zetten. Is nu al vastgesteld dat hij het gaat worden? Sasha zegt dat ze alleen bij hem een meerderheid heeft kunnen krijgen. Jasper vraagt zich af of het een goed moment is om te doen, als je de proef niet weet. Dat is de gok die je neemt zegt Sasha, dan wordt het bij hun een Erik.

Jasper snapt de positieve gedachten maar het heeft veel haken en ogen. Volgens Sasha heeft elk plan dat. Jasper is van mening dat je hem nog beter dicht kunt spijkeren. Door te kijken of het mentaal of fysiek is vraagt Sasha. Bijvoorbeeld zegt Jasper maar volgens Sasha krijgen ze dan geen meerderheid. Je zet hem er sowieso neer merkt Jasper op, ik zou dat niet doen. Als iedereen zich aan zijn woord houd zegt Sasha. Jasper denkt dat als de opdracht makkelijker lijkt te zijn dan zou Erik beter zijn. Dan heb je liever dat Erik het risico moet nemen. Sasha vindt op haar beurt dat meerdere opdrachten twijfelachtig zijn. Ik denk dat als Erik erop komt en het niet haalt ga je nooit meer de meerderheid halen. Jasper is het daar niet mee eens. Als je aangeeft dat Wendy en Babette een eigen keuze willen maken. Betekent dat er al ruimte is op een andere manier. Jij bent dus geen voorstander het te doen merkt Sasha op. Jawel antwoordt Jasper maar stel dat we op die manier een plan neerleggen. Dat wij nog op het laatste moment kunnen zeggen we stemmen op iemand anders. Dan moet je Zoë er ook bij betrekken en zij ook iets anders gaat doen. Sasha vraagt zich af hoe je dat kunt inschatten hoe hij het haalt of niet. Ik heb het gevoel dat de schatting op dat moment heel anders wordt. Het is en blijft het is altijd een gok. Ik geloof met deze spellen dat je het niet weet.

Juist daarom zou ik voor de proef bekend is een keuze willen maken antwoordt Jasper. Dan heb je nooit een plan benadrukt Sasha. Ik wil Zoë beschermen omdat ze ons helpt. En als het een duel wordt dan ga ik in ieder geval op Moraima. Wie er ook op komt, ik denk dat zij de zwakste schakel is van die groep. Ik verwacht dat het een duel wordt. Jasper denkt daar hetzelfde over. Om zo een stem minder te krijgen in de andere groep. Jasper oppert het idee om Jeffrey ook bij een duel in te zetten. Volgens Sasha ligt dat puur aan de proef. Jasper hoopt dat er bedenktijd komt. En als je tot die tijd perse een plan wil hebben… Uiteindelijk besluiten de twee om bij een individuele eliminatie te kijken of het haalbaar is of niet. Er moet dan wel bedenktijd zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

1 Reactie

Nany 8 mei 2023 - 17:02

Ik heb een vraag kunnen jullie de opdrachten niet later doen dus na middag dan kunnen mensen die werken ook kijken alstublieft

Beantwoord

Laat een reactie achter