Home » Mirthe lijkt mee te gaan in het plan om op Jeffrey te gaan tijdens een eliminatie

Mirthe lijkt mee te gaan in het plan om op Jeffrey te gaan tijdens een eliminatie

Afgelopen avond voor de filosofische avond van Erik, hadden Sasha, Mirthe en Bern nog een gesprek in de kas over een eliminatie. Sasha is hier de laatste tijd veel mee bezig. Ze heeft haar pijlen gericht op Jeffrey. Eerder vroeg ze al aan Zoë of ze ook mee wilde gaan in dit plan. Nu kijkt ze of Mirthe daar ook iets in ziet.

Sasha zegt dat ze Mirthe gevraagd had zodat ze even konden praten over Jeff. Over de eli. Want ik wil eerst met haar praten voordat ik met Eunice praat. Ik wil Eunice eerst spreken voor ik Jan-Willem spreek. Logisch antwoordt Bern. Misschien eerst zelfs Erik bespreken voordat je Jan-Willem spreekt. Als iedereen on board is is denk ik Jan-Willem ook om om ja te zeggen. Als we 100 procent zeker weten dat zij op Erik gaan bij een duel gaan we op Moraima en niet op Jeffrey? Klopt antwoordt Sasha, het gaat er dan om om een stem weg te halen. Helemaal goed laat Bern weten.

Mirthe komt dan weer de kas in en Sasha zegt dat ze eerst wil overleggen voordat ze met Eunice gaat praten. Ik zit eraan te denken om als het een enkel spel is om op Jeffrey te gaan. Ik weet dat we één stem meer kunnen krijgen waardoor we de meerderheid hebben. Maar hoe zou jij dat vinden? Wel oke antwoordt Mirthe. Ik ben wel bang dat ik of Bern eraan gaan. Als hij wint pakt hij hoogst waarschijnlijk Bern zegt Sasha. Maar Bern staat er open voor. Het gedrag moet een keer klaar zijn en het moet hier ook leuk zijn. Dus sta jij er open voor om in dat plan mee te gaan? Ja antwoordt Mirthe en Sasha benadrukt dat ze zekerheid moeten hebben. Mirthe zegt dat ze het wel wil, ik dacht eerst veilig spelen maar dan rek je het weer uit. Bern denkt dat hij dit moet zien als mogelijk laatste maand maar benadrukt dat hij erachter staat. Sasha zegt dat Jeffrey zich onoverwinnelijk voelt omdat hij één spel gewonnen heeft. En daardoor geloven wij alsof hij alles kan winnen maar dat is merendeels niet. Het is geen een of andere god die alles kan. Maar als het een duel wordt dan doen we Moraima. Mirthe is het daarmee eens, je hebt dan zelf meer kans om te winnen. Moraima sta je daar ook achter vraagt Sasha. Dat vind ik wel lastig laat Mirthe weten. Ik zou liever Wendy willen, Morrie is best wel sterk. Volgens Sasha gaat het erom dat iedereen het dan kan winnen. Maar je kunt ook je eigen ding doen. Het gaat er vanuit mij erom om de zwakste schakel eruit te halen. Het komt nu zo dichtbij dat we persoonlijke voorkeur opzij te zetten. Tactisch zodat we in de finale staan. Dan kies ik wel Morrie geeft Mirthe toe. Maar ik zou liever iemand anders kiezen. En Wendy kan af en toe wel echt een diva zijn. Ik ga wel mee, ik heb jullie liever hier dan haar. Ook Jan-Willem zou ze graag weg willen hebben. Sasha denkt dat als Jan-Willem gaat Mirthe juist zwakker wordt. Het gaat uiteindelijk om de eindoverwinning. Zou Eunice daar ook in meegaan vraagt Sasha dan. Ik praat daar niet vaak met haar over antwoordt Mirthe. Bij haar is het soms dubbel, ze vindt dat mensen meerdere kansen verdienen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.5]

2 Reacties

H 8 mei 2023 - 12:42

Kan sacha of bern niet naar huis gaan ben ze zat

Beantwoord
[email protected] 9 mei 2023 - 15:30

Agter de ellebogen er uit.kliekjes elimineren

Beantwoord

Laat een reactie achter