Home » Erik doet toch zijn filoodsofische evenement en Eunice vindt het jammer dat Mirthe aan haar twijfelt

Erik doet toch zijn filoodsofische evenement en Eunice vindt het jammer dat Mirthe aan haar twijfelt

Gisteren schreven we er al over, Erik wilde een filosofisch evenement organiseren maar er was weinig animo. Uiteindelijk heeft hij besloten om het evenement naar de avond te verplaatsen. Afgelopen avond was het tijd voor het filoodsofisch gesprek. Erik heet iedereen welkom en legt uit wat de bedoeling is. Ik ben de gesprekslijder. Bij het filoodsofisch gesprek staat telkens 1 maatschappelijk, wetenschappelijk, filosofisch of beroepsgroep centraal. Vanavond is Jan-Willem mijn gast en we gaan het hebben over economie. Er wordt lang over het onderwerp gesproken. Ook enkele deelnemers doen mee. Het was een geslaagde avond.

Verder hebben Eunice en Mirthe ook een gesprek. Mirthe was eerder niet blij omdat Eunice haar niet op een namenlijst had staan. En ze had er totaal geen prettig gevoel bij. Vond je het vervelend dat ik jou naam niet vermeld had vraagt Eunice. Mirthe knikt en Eunice benadrukt dat het niet expres is. Ik was het vergeten. Ik zag mijn lijst in het midden staan zegt Mirthe, ik had er echt zin in. Ik dacht ik doe ook mee. Je zei dat je mooi voorbereid was. En toen was het uitgegumd en alles in alfabetische volgorde gezet. Ik heb ze geschoven legt Eunice uit en je naam vergeten. Ik vind het wel raar dat je twijfels aan mij hebt voegt ze eraan toe. Dat ik jou expres weg zou laten. Dat vind ik ook niet leuk en wil ik niet doen zegt Mirthe. Je bent 100 procent heilig voor mij benadrukt Eunice. Ik zou je nooit expres aan de kant laten. Als er iemand door het vuur gaat voor jou ben ik. Eunice vraagt of ze iets moet doen om die twijfel weg te nemen of dat het iets uit het verleden is. Mirthe laat weten dat ze het wel uit wil leggen. Ik zat zelf niet lekker in mijn vel, het gemis van alles. Dan wordt er snel iets teveel. Het is het gemis en ik heb dat ook tegen je gezegd en ik kreeg het gevoel alsof je daar niet echt interesse in had. Ik had verwacht dat je verder ging vragen. Eunice zegt dat ze ook in de sh*t zat. Als ik iets te kort heb gedaan aan jou spijt mij dat. Ik heb ook veel voor mijzelf op moeten lossen. Het was niet de bedoeling jou te kort te doen. Je moet ook dingen voor jezelf oplossen. Ik ben maar een mens he en dat was niet persoonlijk naar je dat ik je naam vergeten was. Mirthe geeft wel toe dat ze eraan getwijfeld heeft. Ik hoop dat je minder verwachtingen van mij hebt want anders ga ik je teleurstellen. Ik ben ook heel blij met jou en dankbaar gaat Mirthe verder. Maar ik had verwacht dat je naar mij zou gaan. Ik geef jou ruimte benadrukt Eunice. Ik kan niet in jou energieveld komen, ik ben betrokken geweest. Uiteindelijk geven de twee elkaar een knuffel en lijkt alles weer goed te zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Happy 8 mei 2023 - 11:11

Mirte word een zeurpiet. Het leuke en spontane gaar er af

Beantwoord

Laat een reactie achter