Home » Janet beschuldigd Rupert ervan tabak gekocht te hebben van de huishoudpot en verteld Eunice dat hij doelwit is

Janet beschuldigd Rupert ervan tabak gekocht te hebben van de huishoudpot en verteld Eunice dat hij doelwit is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Janet heeft eerder geopperd om op Rupert te gaan tijdens een eliminatie. Nadat ze er met Erik over gesproken heeft besluit ze naar Eunice te gaan om het te bespreken en haar plan voor te dragen.

We hebben met de meeste al gesproken over een eliminatie begint Janet. In eerste instantie is het Rupert, dan gaat Imadiddin er misschien achteraan. Want Rupert is weer een beetje op de cynische tour. Dat heb ik nog niet meegemaakt antwoordt Eunice. Volgens Janet is dat wel zo. Hij heeft dingen gekocht voor zichzelf. Waaronder ook tabak waar we achter zijn gekomen. Nee zegt Eunice verbaasd en vraagt hoe ze erachter zijn gekomen. Van Sasha laat Janet weten, ze heeft de boodschappenlijst bekeken, ik weet het ook niet. Ohh zegt Eunice verbaasd, gewoon van de huishoudpot? Ja gaat Janet verder. Hij heeft ook de helft maar gekocht en dingen wat hij zelf wilde. Daar ben ik een beetje klaar mee. Wat jullie doen moet je zelf weten maar daarom stel ik je op de hoogte. Je moet zelf maar bekijken wat je wilt. Dat snap ik antwoordt Eunice. Maar Jan-Willem zei Imadiddin. Dat kan ook zegt Janet maar ik ga voor Rupert. Hij beïnvloed ook Moraima en zo dus eh… Ongelooflijk zegt Eunice, hoe kan dat?! Ik vertrouwde.. Ik weet het zegt Janet maar je ziet het. Eunice vindt het helemaal niet leuk. Dat snap ik zegt Janet daarom zeg ik het ook. Maar met Imaddidin heb ik het ook, sinds het begin heb ik amper met hem gesproken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

1 Reactie

Rina 16 april 2023 - 15:25

Klopt.jannet.ze
Hebben.sammem
Schac gekocht.en
Verstopt.dus
Jannes.je.hebt
Het.goed.gezien

Beantwoord

Laat een reactie achter