Home » Bern geeft een cabaret show, Jeffrey is nog altijd down en de buitenspellen arriveren

Bern geeft een cabaret show, Jeffrey is nog altijd down en de buitenspellen arriveren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond had Bern een cabaret show georganiseerd. Een avondje om te lachen. Hij zette zichzelf voor schut zoals hij dat zelf noemt maar maakt ook grapjes over zijn mededeelnemers. Het was een gezellige avond en iedereen kon er wel om lachen. Op Jeffrey na, hij was erg verdrietig en wil naar Kim. Na de cabaret show van Bern mogen de deelnemers nog enige tijd genieten van muziek.

Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken. Ook vandaag zit Jeffrey nog niet lekker in zijn vel. Voordat hij onder de douche ging besprak hij de situatie nog eens met Sasha. Ik snap dat deze setting uniek is maar… Dat wil nog niet zeggen dat het een gevecht in je hoofd op moet leveren voegt Sasha eraan toe. Je blijft er nu maar mee bezig. Ja zegt Jeffrey, ik heb mijn handtekening gezet maar niet om vrijwillig weg te lopen. Maar ik wil hier niet gaan zitten als opvulling en vechten tegen mijzelf. Dat is ook niet de bedoeling en heeft niemand wat aan. Je bent er ook nooit vanuit gekomen dat de situatie die nu gekomen is zo zou zijn merkt Sasha op. Ik heb mij op alle scenario’s voorbereid laat Jeffrey weten. Maar niet deze. Dus is het ook weer zoeken naar antwoordt Sasha. Mijn dierbaren zijn op één hand te tellen en daar hoort Kim bij gaat Jeffrey verder. En nu kom ik in de knoop. Wat ook logisch is zegt Sasha. Dat weet ik niet zegt Jeffrey, soms kijk ik om mij heen en dan denk ik was ik maar niet zo’n emotioneel k*t ventje.

De rest van deze dag verloopt vrij rustig. De deelnemers starten rustig op na deze nieuwe dag. Vanmiddag staat er een slagbal toernooi op het programma. Verder zijn de buitenspellen geleverd. Zo is er een cricketspel maar ze zijn wel wat aan de kleine kant. Er wordt dan ook een beetje lacherig over gedaan. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.3]

Laat een reactie achter