Home » Jeffrey bespreekt zijn gevoelens met Isaac, hij heeft het gevoel dat hij naar de kl*te gaat

Jeffrey bespreekt zijn gevoelens met Isaac, hij heeft het gevoel dat hij naar de kl*te gaat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was Jeffrey erg verdrietig, hij is helemaal klaar met zijn verblijf en wil naar Kim. Isaac en Babette bespreken de situatie nog eens door. Hij blijft hier voor mij, voor Kim maar ik zeg jongen dat is niet de persoon die ik hier wil hebben op die manier vertelt Isaac. Je moet de wedstrijd willen spelen, op een Jeffrey manier en niveau. Als je het op deze manier gaat spelen dan ga je het niet volhouden. Misschien red het weekend hem nog merkt Babette op. Nee gaat Isaac verder, hij zit er al 2 weken in. Hij heeft ook echt verdriet zegt Babette. Hij heeft een gemis nu en ik vind het heel erg.

Na het gesprekje gaat Isaac naar buiten waar Jeffrey naar hem toe gaat. Zuchtend gaat hij bij Isaac staan en het blijft enige tijd stil. Waar denk je aan vraagt Jeffrey dan. Jij wordt er niet beter op toch zegt Isaac. Ik ga naar de kl*te zegt Jeffrey, nogmaals ik zie het als werk en daarin wil ik altijd de beste zijn. Maar ik kan zo niet werken en dan zeg je ook tegen iemand anders zoek ander werk. In deze ben ik het zelf. Klopt zegt Isaac, daarom voelt het ook zo. En jij weet het als geen ander. Ik weet nog niet eens wat ik hierna ga doen zegt Jeffrey. Daar ga ik me echt nog geen zorgen om maken. Ik wil gewoon naar Kim. I know antwoordt Isaac, je punt is bereikt. Jeffrey vertelt emotioneel dat hij niet verliefd kon worden maar het was vanaf het begin… En als ik iets zeker weet dan weet ik het zeker.  Ik kan hier wel 4-5 maanden tegen mijn wil hier zitten maar ik blijf opvulling. Dat laat ik niet eens toe benadrukt Isaac. Ik vind het gewoon kl*te voor alles eromheen vervolgd Jeffrey emotioneel. Ik baal zelf ook als een stekker.

Daar sta je dan met je grote smoel zegt Jeffrey lachend. Liefde overwint in deze bro antwoordt Isaac. Het gemis, je familie, Kim. Ik ken mijzelf door en door zegt Jeffrey, dit wordt een grote ramp zo. K*t zooi! Ik heb er 15 dagen van alles aan geprobeerd. Ik heb het gezien en gevoeld benadrukt Isaac. Het is niet dat je het niet hebt geprobeerd. Als jij een beslissing maakt, je kent jezelf als geen ander, dan staat het al vast. De reden is nu niet hier. Ik heb mezelf 3 weken gegeven zegt Jeffrey maar ik weet het al. Het enige wat je kunt doen is je hart volgen denkt Isaac. Ik ga je niet door die f*ckling lijdensweg brengen hier. Je gaat niet meer in die wedstrijd komen. Voor mij is dit alles en telt voor mij zwaarder zegt Jeffrey, mijn dierbaren zijn mijn alles. Die zijn op een hand te tellen en daar hoort Kim bij. Alles wat er sinds haar vertrek is gebeurd met jou als persoon, waar ik je nu zie staan, je lichaam gaat achteruit zegt Isaac. Je hoofd is niet eens meer hier binnen. Allang niet meer antwoordt Jeffrey. Ik had dit ook nooit verwacht voegt hij er met een zucht aan toe. Ik kan van niks meer genieten. Isaac vraagt wat het is wat hem nu dit gevoel geeft, Kim? Ja antwoordt Jeffrey, alles. Nu lijkt 4 maanden alsof ik nog 10 jaar moet. Er is een iemand die het kan beslissen en dat ben jezelf man benadrukt Isaac. Kijk het aan, laat het weekend voorbij gaan en maak dan je beslissing gewoon. Maar om jou zo nog een maand zo te zien. Eens zegt Jeffrey, ik ben ook niet meer van toegevoegde waarde. Ik weet dat de tijd is aangebroken zegt Isaac, het was wachten op wanneer het zou gebeuren.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.3]

1 Reactie

Happy 15 april 2023 - 08:55

Verstandig als je naar kim gaat. De liefde heeft bij jou gewonnen, is ook heel mooi, fijne tijd met Kim.

Beantwoord

Laat een reactie achter