Home » Mirthe en Babette denken dat Jan-Willem en Eunice een koppel worden

Mirthe en Babette denken dat Jan-Willem en Eunice een koppel worden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Mirthe en Eunice zitten hun nagels te doen, al snel gaat het over Jan-Willem. Nadat Esther een jaar  van je leven verlaten heeft trekken de twee namelijk steeds meer naar elkaar toe.

Mirthe zegt dat het gewoon grappig is en ze dezelfde soort humor hebben. Gevoelens vraagt Mirthe en Eunice zegt nee, ik kan mijn gevoelens erbij kwijt. Het is humor en verder niet benadrukt ze. Maak dat de kat wijs zegt Mirthe op haar beurt waarop Eunice moet lachen. Mirthe zegt dat Jan-Willem wel actiever is geworden. Hij heeft nog nooit gevraagd of iemand koffie of thee wil. Ook niet voor Esther. Het is geen opa meer. Nee zegt Eunice hij is echt veranderd. Als jullie blij zijn merkt Mirthe op. Het is gewoon maatjes zijn benadrukt Eunice. Het hoeft niet meteen een relatie te zijn. Mijn toekomst ziet er ook anders uit als die van hem. Het is realistisch zijn. Het is gewoon leuk om een maatje te hebben in de loods. We zijn een beetje dezelfde soort. We zien wel dat jullie verder gaan dan dit gaat Mirthe verder. Er komen nog meer vonkjes en kriebeltjes, het is nog niet voorbij. Eunice lacht en Mirthe denkt dat het nog een stapje verder gaat.

Later hebben Babette, Mirthe en Bern het over de koppeltjes die in een jaar van je leven ontstaan zijn. Dit zou het zesde koppel zijn merkt Babette op. Het is onvoorspelbaar voegt Bern eraan toe. Het drietal telt de koppels nog eens na en Eunice en Jan-Willem zouden het zevende koppel al zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter