Home » De deelnemers hebben een film dag en Jan-Willem is boos op Babette en Wendy

De deelnemers hebben een film dag en Jan-Willem is boos op Babette en Wendy

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze dag staat in teken van films in een jaar van je leven. De deelnemers zijn deze morgen gewekt met een film tune. Er is een kwartiertje om op te staan en dan start de eerste film voor vandaag. Uiteraard met popcorn ontbijt, en twee wafels. Marciano zegt dat na de film alles weer op zijn plek moet, daarna is er een activiteit en daarna moet de zaal weer omgebouwd worden naar filmzaal. De film start en de deelnemers genieten van hun popcorn ontbijt. Na de film wordt alles weer opgeruimd.

Daarna loopt Jasper even met Jeffrey over het terrein. Jeffrey zegt dat hij zich een kansloos ventje voelt. We struggelen allemaal om hetzelfde merkt Jasper op. Mijn kwaliteiten zijn niet wachten en niks doen benadrukt Jeffrey. Als de zoemer nu 3-4 dagen niet meer gaat wat is  er dan nog leuk aan? Ik kan er de lol niet meer van zien. Dit is vechten waarvan ik denk jezus. Die vraag stel ik mijzelf ook antwoordt Jasper. Het voelt niet meer als een wedstrijd. De activiteit die de deelnemers mogen doen is een potje trefbal. Onder leiding van Bern. Hij legt de spelregels nog eens uit en de groep leeft zich uit met een potje trefbal. Daarna wordt de loods weer omgebouwd tot bioscoopzaal voor de tweede film. Daarna is het tijd voor een mistery murder. Ook dit wordt door Bern begeleid. Het is de bedoeling om de verrader te vinden. Als Jan-Willem erachter komt dat Babette en Wendy buiten zitten te roken is hij er klaar mee. Hij loopt naar Erik en zegt we gaan gewoon door biljarten. Ik ben niet gek he, f*ck you. Als Babette en Wendy weer terug zijn uit Jan-Willem zijn ergernissen. Het is toch niet te geloven dat hier allemaal mensen zitten en jullie zitten te roken. Ik vin dat asociaal. Wendy merkt op dat ze allemaal dingen tussendoor moet doen. Dan ga jij boven zitten dan weet jij hoe het werkt. Ik vind het niet normaal benadrukt Jan-Willem. Dat wil ik even gezegd hebben. Later vandaag mogen de deelnemers van nog een film genieten. Ze hebben immers afgesproken met de productie dat ze voor één film moeten betalen maar er drie krijgen. Gaat de rest van de dag wel gezellig verlopen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.5]

5 Reacties

Lizbeth 17 april 2023 - 06:18

Pff hij is boos. Moet zo boos op zichzelf zijn voor 7 maanden op de bank zitten

Beantwoord
Lien 17 april 2023 - 08:55

Ik vind het soms net een stel pubers die hun zin willen zetten op een bepaald moment.

Beantwoord
Anton 17 april 2023 - 12:33

Vanaf het begin kijk ik iedere avond mee .er zijn een paar dingen waar ik mij niet in kan vinden .ik weet het hoort bij het spel.maar Jeffrey heeft het moeilijk maar moet wel op zij woorden passen ook de manier van communiceren mag het productie team wel Allert op zijn .er kijken ook kinderen naar .verder hoop ik dat jan Willem het langst volhoudt.

Beantwoord
Thea 18 april 2023 - 09:21

Zit nu in Croatie dus ik vind het fantastisch dat ik het hier ook kan volgen☺️

Beantwoord
Bosch 18 april 2023 - 12:53

Bah Jan Willem je word er niet leuker op !!! Tjonge jonge 40 jaar een bedrijf gehad ! Nou nou chapau .

Beantwoord

Laat een reactie achter