Home » Kenzy is boos omdat mensen verschillende budgetten krijgen voor evenementen

Kenzy is boos omdat mensen verschillende budgetten krijgen voor evenementen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kenzy is er afgelopen avond achter gekomen dat Marciano en Sasha een ander budget te besteden hebben voor haar evenement. Ze besluit dit met Marciano te bespreken.

Kenzy zegt dat toen ze boven zaten er nooit gezegd is iedereen krijgt hetzelfde budget. Dus als zij zeggen je krijgt 110 prima. Als ze hadden gezegd iedereen krijgt hetzelfde budget en ze hadden mij 110 gegeven kon ik zeggen krijgen ze morgen ook 110 euro. Het is een verschil, ik kan het niet veranderen maar het is irritant. Dat snap ik antwoordt Marciano, en ik heb ook een beetje aan haar getrokken voor budget. Ze wilde die dag ook voor minder, en toen zei ik we kunnen ook iets minder luxe doen dat we een goede dag hebben. Dat snap ik zegt Kenzy maar toen ik het met haar over Koningsdag had zei ik hetzelfde. Dat is een ander verhaal benadrukt Marciano. Daar kan ik niks over zeggen. Isaac benadrukt dat Koningsdag nog ver is. Iedereen gelijk houden gaat niet lukken. Je weet dat het ook niet zo werkt zegt Marciano tegen Kenzy. Om dit nu tegen haar te gebruiken… Kenzy vindt het om de principes gaan. Tegen mij zegt ze een evenement moet je voor 100 euro doen en bij jou wordt er wel meer uit de kast getrokken waardoor ik minder budget heb. Marciano denkt dat ze het voor Koningsdag maar even aan moet kijken. Misschien is er dan wel veel geld.

Kenzy benadrukt dat het om de dingen zijn die zijn gezegd. Het loopt spaak met elkaar. Je moet opletten wat je zegt Marciano. Je zegt ook vaak dingen die niet recht tegenover elkaar staan. Ik snap je frustratie maar dit gaan mensen op een gegeven moment tegen je gebruiken. Het loopt momenteel niet in elkaar over en dat is wat ik zeg merkt Kenzy op. Dat vind ik irritant. Marciano denkt dat ze het ook los kan laten. Het is een opstapeling van gaat Kenzy verder, onze “manager” waar laatst bijna een gele kaart was zat gisteren wel boven terwijl de muziek aanstaat terwijl mensen beneden slapen. Het is opstapeling van en dom gedrag, daar hou ik niet van. Marciano denkt dat ze het gesprek met Wendy aan moet gaan. Maar dat lijkt Kenzy niet zo’n goed idee. Ik ben te geïrriteerd. Marciano denkt dat ze het uit moet spreken en dat er dan misschien in haar evenement ook geschipperd kan worden.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 3.5]

2 Reacties

Els 16 april 2023 - 11:18

Wat een nare jaloerse meid is Kenzy
O zo bang dat ze wat tekort komt
Vergeet dat zij dure boeken heeft gekocht waar ze niks mee doet.

Beantwoord
Cisca 17 april 2023 - 10:12

Ik vind Kenzy een jaloers en hebberig kind. Ze gunt een ander niks en zelf wil ze alles. Nu ook weer in de kas slapen.

Beantwoord

Laat een reactie achter