Home » Jan-Willem biedt Babette en Wendy zijn excuses aan na zijn uitbarsting over roken

Jan-Willem biedt Babette en Wendy zijn excuses aan na zijn uitbarsting over roken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Gisteren was Jan-Willem boos geworden op Wendy en Babette. Ze zaten te roken terwijl de rest van de groep met een spel zou starten. Toen Jan-Willem de twee buiten zag roken sprak hij de dames erop aan. Hij was er totaal niet van gediend. Afgelopen avond, net voordat de derde film van de film dag van start ging kwam hij even terug op het voorval.

Als Jan-Willem langs Babette loopt pakt ze hem even vast. Het is soms ook heerlijk om even ruzie te maken zegt ze. Jan-Willem lacht en legt uit dat het iets was waaraan hij zich stoort. Dat mag altijd antwoordt Babette maar het is de manier waarop. Ik ontplofde even gaat Jan-Willem verder. Ik had even van f*ck hey, dat doe je niet terwijl iedereen zit te wachten. Kom dan naar mij toe zegt Babette. De twee geven elkaar een knuffel en Jan-Willem geeft toe dat hij het misschien anders aan had moeten pakken. Daarna gaat Jan-Willem naar Wendy. Ook tegen haar zegt hij sorry. Ik vind het nog steeds niet leuk benadrukt hij maar ik had het anders aan moeten pakken. Het is goed zegt Wendy op haar beurt. Niet lang daarna gaat de film van start.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. De deelnemers staan rustig op. Zou vandaag het alarm afgaan? Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.8]

Laat een reactie achter