Home » Onenigheid over boodschappen doen, Wendy en Babette irriteren zich aan het gedrag van Kenzy

Onenigheid over boodschappen doen, Wendy en Babette irriteren zich aan het gedrag van Kenzy

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers genoten van de derde film. Het was gisteren film dag in een jaar van je leven. Maar voordat de laatste film afgespeeld werd ontstond er nog onenigheid tussen Kenzy en Wendy over het doen van boodschappen.

Kenzy loopt naar Wendy en Babette die buiten staan, zullen wij zo boodschappen doen? Nee even niet antwoordt Wendy, ik wil even zitten. Dat snap ik antwoordt Kenzy maar ik zou het wel graag willen doen voor het eten en de film. Wendy zegt nu even niet. We waren net even boven om een mailtje te sturen. Als je heel vaak vraagt wat ben je daar aan het doen. Volgens Kenzy was het Marciano. Nee antwoordt Babette jij was het aan het roepen. Je vraagt het een paar keer achter elkaar gaat Wendy verder. Je weet zelf hoe het is en dan ga uitgerekend jij een paar keer roepen. Babette zegt dat ze het wel begrijpt maar misschien ben ik wel met iets bezig wat niemand mag weten. En dan ga je dat een paar keer vragen. Kenzy denkt op haar beurt dat het meer was om het feit dat mensen wilde beginnen met een spel. Babette legt uit dat ze moest reageren op een mail. We zitten hier niet in een militair kamp. Ik kon niet op jou reageren. Als ik niet reageer is dat ook een teken. Kenzy zegt dat ze de vraag een paar keer stelde voor Marciano. Hij roept het niet door de loods antwoordt Wendy. Als zij daar een mailtje zit te tikken. Kenzy vraagt of ze de irritaties van andere mensen ook een beetje snapt. Je weet zelf hoe het gaat zegt Wendy. Ik ben heel de tijd bezig. Daar heb je voor getekend merkt Kenzy op, dat heb ik ook een maand lang gedaan. Dan hoef ik nog niet te springen elke keer die roept zegt Wendy. En dan elke keer vragen als ik met haar sta wat ben je aan het doen? Als ik met haar op dat moment bezig ben wat belangrijk is. Kenzy zegt uiteindelijk sorry, sorry dat mijn wat ben je aan het doen zoveel impact op jullie gehad heeft. Het was zo niet bedoeld, ik begrijp niet waarom het zo zwaar weegt. Bern zat alleen 10 minuten te wachten qua time management. Ik had een opdracht om te regelen merkt Wendy op, dan gaan jullie maar verder. Ik was met haar bezig. Kenzy zegt dat ze het persoonlijk dan even gemeld zou hebben. Er was niks lulligs aan bedoeld in ieder geval. Oke nou uitgesproken dan merkt Wendy op.

Wat later zitten Wendy en Babette buiten over de situatie te praten. Babette vindt het echt niet erg als er een keer een dingetje is. Toen ik met Kenzy Zalando moest shoppen zat ze echt zo duurt het nog lang? Dus dat zij zegt daar heb je voor getekend, ze kon het zelf ook niet. Zij is wel de laatste die dat kan zeggen, ze heeft niks gedaan. Ze wilde iedereen de kamer uit hebben. En iedereen doet het op zijn eigen manier voegt Wendy eraan toe. Babette zegt dat Kenzy gewoon dominant deed met ik wil het voor het eten en de film bestellen. Bah Bah. Als jij dan nee zegt wil ze er toch een ja van maken. Wendy zegt dat ze tegen haar gezegd heeft het vanavond te doen maar dan zegt zij weer nee. Ik kan die stem ook gewoon niet meer, het gaat door merg en been gaat Babette verder. Ik heb liever dat ze gewoon in die kas gaat slapen. Dat heb ik vanaf dag één merkt Jeffrey op die het verhaal aanhoort. Mag ze nou wel weer in de kas slapen? Babette antwoordt dat volgens haar dat vanaf “achter” (productie) geadviseerd is. Jeffrey zegt dat het niet waar is. Tuurlijk niet zegt Babette. Wendy vraagt zich af of ze echt wel aangenomen wordt bij de marine als ze zo doet.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

3 Reacties

Iet 17 april 2023 - 07:53

Wat een akelig meisje die Kenny weg met haar altijd haar zin hebben en zo lui als wat

Beantwoord
Lien 17 april 2023 - 10:38

Kenny moet de volgende zijn om er uit gestemd te worden wat een eigenwijs mens is dat toch overal een punt van maken dan er uit

Beantwoord
James B 18 april 2023 - 14:00

Wat een vreselijk triest figuur die Kenzy ongelofelijk

Beantwoord

Laat een reactie achter