Home » Babette spreekt met Isaac over een eliminatie, het wordt Kenzy of Erik

Babette spreekt met Isaac over een eliminatie, het wordt Kenzy of Erik

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat er gestemd is op de stellingen en er meer dan 6400 euro uit de prijzenpot gaat besluit Babette met Isaac een rondje te lopen over het een jaar van je leven terrein. Ze wil met hem praten over een eliminatie. Op wie gaan ze nou stemmen?

Ze geeft nu nog een soort van informatie begint Babette, doelend op Kenzy. Vind ik haar heel gezellig? Nee. Vind ik het handig dat ze hier die buien heeft? Dat vind ik niet super leuk. Ze is een judas merkt Isaac op, ik geef haar pas informatie als ik naar die stip toe loop. Nooit van te voren, dat is wat zij wel doet. Een snitch blijft een snitch. We moeten gewoon weten wat gaat Babette verder. Nu ook gewoon en dan is het klaar. Isaac is van mening dat iedereen meegaat, zeker met wat voor bakkes ze hier rondloopt. Het is gewoon een feit dat ze een van de mensen is die uiteindelijk gaat. Maar speltechnisch is dit nog niet het moment. Het is nu schieten om te schieten. Babette vraagt zich af wat wijsheid is. Ik denk toch die lange antwoordt Isaac, waarmee hij op Erik doelt. Babette lijkt daar ook wel iets in te zien. Hij is nu ook heel stil… Hij voelt zich in het groepje van de ouderen en weet dat die er mogelijk uitgaan antwoordt Isaac. Babette denkt niet dat Jeffrey gaat wachten op een eliminatie. Het kan wel antwoordt Isaac maar je moet toch een naam hebben. Zeg het maar antwoordt Babette maar niet dat jullie dadelijk die doen en wij die. Ik vind dat we dan op haar (Kenzy) moeten gaan voegt ze eraan toe. Ik vind het niet leuk, dat slaaptekort, die ruzies. Isaac antwoordt dat ze dat dan maar moeten doen. Hij gaat nog met Marciano praten om te kijken of hij erin mee wil gaan. Hij denkt zelfs dat de ouderen erin mee willen gaan. En anders wordt het Erik merkt Babette op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

1 Reactie

Happy 18 april 2023 - 16:36

Babette mag blijven,verander niet je hoort bijde leukste, kenzy is niet sociaal .erik hoort er niet bij. Geen vervelende. Sascha moet ook niet mar veranderen, word ze minder leuk.

Beantwoord

Laat een reactie achter