Home » Jeffrey en Isaac willen op Kenzy gaan, het is haar tijd om te gaan

Jeffrey en Isaac willen op Kenzy gaan, het is haar tijd om te gaan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Eerder sprak Babette met Isaac om op Kenzy te gaan als er een eliminatie komt en afgelopen avond besloten Isaac en Jeffrey in de kas ook over een eliminatie te praten. De mannen willen ook voor Kenzy gaan.

Ik heb hem (Marciano) nog niet gesproken vertelt Isaac. Ik weet dat hij als enige een knik in de kabel kan zijn. Hij moet antwoordt Jeffrey en volgens Isaac is dat een feit. Dat sowieso. Er is geen excuus om het niet te doen benadrukt Jeffrey. Ga me niet zeggen dat je haar (Kenzy) nodig hebt, echt niet. Bern pak ik zelf. Dat komt nog wel antwoordt Isaac. Zelfs Janet begon erover. Als het gewoon rond is hoeven we het er niet meer over te hebben merkt Jeffrey op. Daarom zegt Isaac, ik ga zo even… Ze geeft ons eigenlijk info en schiet ons recht in ons gezicht. Het is tijd om te gaan zegt Jeffrey, lekker moven. Vrouwen van 40 aanspreken en zelfs niks kunnen, flikker toch op. We hebben haar manager gemaakt en toen is ze overgelopen. En dan vervolgens meegaan in het plan van Gert. En dan denken dat je ermee wegkomt? Klopt helemaal antwoordt Isaac. Het spreekt zich continu tegen en lacht zichzelf weg voegt Jeffrey eraan toe. Het is haar tijd ook zegt Isaac.

Laat maar zien wat je kan gaat Isaac verder. Maar toch zeg ik wel we moeten naar die proef kijken. Ze kan niks zegt Jeffrey, wie is er nog slechter van de andere 8? En als ze het haalt ga ik, f*ck dat. Ik hou van een risico. Ik vind het gewoon tijd, het is gewoon een snitch. Ze denkt dat ze goed zit en fluitend naar de finale kan, f*ck of. En Bern pak ik zelf, dat was naar Jerrold mijn missie al. Ik zal Marciano zo wel zegt Isaac, doelend op een gesprek.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

Laat een reactie achter