Home » Sasha verbrand haar hand en Babette en Wendy snappen niet waarom Jeffrey blijft

Sasha verbrand haar hand en Babette en Wendy snappen niet waarom Jeffrey blijft

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de stellingen die afgelopen avond behandeld zijn is de rest van de avond rustig verlopen. Sasha verwonde zich nog wel toen ze haar kruik aan het vullen was. Ze kreeg kokend water over haar handen heen. Na flink koelen en een zalfje lijkt het wat beter te gaan.

Babette en Wendy hebben in kamer 4 nog lange gesprekken over van alles en nog wat. Onder andere Jeffrey komt aan bod. Wendy snapt niet waarom Jeffrey blijft omdat hij ongelukkig is. Babette kan daar ook niet bij, ga dan buiten werken daar heb je meer aan. Hij denkt oprecht dat hij alles kan. Daarna hebben ze het over Jasper, Babette ziet hem echt weer wat terug komen. Hij is ook weer wat vrolijker en zoekt wat meer aansluiting. Ik vind het alleen wel wat gevaarlijk zegt Jasper, dan is het weer wel niet, wel niet. Omdat je niet weet wat hij echt denkt en het toneel is antwoordt Babette. Daarna gaan de twee nog enige tijd muziek luisteren.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. Marciano en Zoë hebben last van Wendy en Babette gehad toen ze vannacht in kamer 4 zaten. Marciano maakt er dan ook een opmerking over. Babette benadrukt dat ze stil heeft gezeten. We durfde bijna niet te ademen. Dan moet je niet zeggen heb je een feestje gehad. Ik zal niet meer naar die kamer gaan. Wat gaat deze nieuwe dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

Laat een reactie achter