Home » Babette verwacht een hoop bonje door het bier incident

Babette verwacht een hoop bonje door het bier incident

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen nacht hebben een aantal deelnemers, buiten beeld bier gedronken. En dit voorval zorgt voor veel onrust in de loods. Zoë gooide van kwaadheid met een kommetje en ook in de groep wordt er onderling veel over gesproken.

Babette en Wendy zitten in het kantoor over het voorval te praten. Babette zegt dat Marciano nergens meer aan mee wil doen. Dat komt waarschijnlijk over die kommetjes. Maar we gaan het zien, al komt mijn kop erop. Ik zei nou dat zal onze kop wel zijn. Ja dat gaan we zien zei hij. Dus hij mag alles en de ander niets merkt Wendy op. Ik betaal het kratje terug dat heb ik zo niet gezegd en dat heeft Mirthe tegen Marciano gezegd gaat Babette verder. Misschien moeten we ons een beetje los gaan koppelen. Wendy benadrukt dat Marciano hun in het begin nooit met hun gesproken heeft. Kim gaat weg dan komt hij al wat meer naar ons, Marin gaat weg en hij hangt ineens aan jou. Volgens Babette is hun groep ook los zand, we moeten ons niet laten gebruiken. Die Kenzy en die Mirthe ook, och och och.

Rupert komt ook even bij de dames zitten. Babette vertelt dat Mirthe gehoord heeft dat ze het terug zou betalen. Toen heeft Mirthe het tegen Marciano gezegd dat de informatie niet zou kloppen. En dat hij zijn eigen plan zou trekken. Waar gaat dit nou over? Ik vind dit echte onzin. Kenzy ging ook al naar Janet toe, heb jij gedronken? Janet zei dat ze erbij zat er erbij keek voegt Wendy eraan toe. Ze heeft ook geen bier gedronken maar een liter wijn. Het is fascinerend zegt Babette en volgens Wendy is het nergens voor nodig. De ene keer heeft die wat de andere keer die wat. Rupert vindt het allemaal maar triest en gaat weg. Babette denkt dat er bonje gaat komen. Marciano zou gezegd hebben die gast moet gewoon naar huis, Jeffrey dus. En dan komt er bonje want Marciano zou dus niet meer op Kenzy gaan. Die gaat met de andere groep, die zullen wel op Jeffrey gaan. Hij zit in een tweesprong, en dan valt het uit elkaar. Maar wij blijven bij Kenzy, vreselijk hoe ze het doet.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.3]

1 Reactie

Rina 21 april 2023 - 13:53

Geen drank en rookwaren koppen alles voor by geef dat geld aan fruit en aardappels groente vlees iedereen bly

Beantwoord

Laat een reactie achter