Home » Zoë is emotioneel, ze baalt ervan dat ze nooit gedaan heeft wat ze echt zelf wil

Zoë is emotioneel, ze baalt ervan dat ze nooit gedaan heeft wat ze echt zelf wil

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Zoë heeft vanmorgen een woede-uitbarsting gehad, ze was kwaad omdat er opmerkingen in kommetjes waren geschreven. Deze actie van Jeffrey schoot bij haar in het verkeerde keelgat. Daar kwam ook nog eens bij dat er meer dan een kratje bier is opgedronken. Toen Babette het gesprek verliet gooide Zoë uit boosheid een kommetje stuk. Ze besluit met Sasha over de situatie te praten.

Sasha had eigenlijk al het plan om op Jeffrey te gaan. Hij doet zichzelf verdriet en de rest van de groep. Of ik nou wel of niet de meerderheid heb. Ik vind dat we onszelf te kort doen. Er wordt zo in groepen gedacht. Zoë is wat emotioneel, Babette is mij niet eens komen opzoeken. En wat jij nu zegt over Jeffrey heb ik ook al super vaak gezegd. En dan willen we op mensen gaan die nu niet eens belangrijk zijn in mijn ogen. Vorige week met Jeffrey zei Babette wel van ja hij moet eruit. Sasha vindt het soms wel lastig wat ze van Babette moet geloven. Mijn moeder had ook gezegd doen wat je zelf wilt. En dat heb ik eigenlijk niet gedaan. Nu open ik mijn ogen en nu snap ik wat Isaac altijd heeft gedaan, andere mensen voor hem laten stemmen. Ik heb er spijt van dat ik dat niet eerder heb ingezien. Ik vind Wendy en Babette misschien nog leuke meiden maar dan denk ik van ja. Er is niemand met wie ik echt match maar hun komen het dichtst in de buurt. Een vriendschap staat uiteindelijk los van wat jij wilt doen in het spel merkt Sasha op. De klik met haar is er nog wel en de gesprekken ook. Wat ik geleerd heb is dat kan er zijn en daarnaast is een spel. En dat helpt uiteindelijk want dan kun je je eigen ding doen. Zoë baalt ervan dat het zolang geduurd heeft voordat ze haar eigen ding ging doen. Dan voel je je wel fijner en vrijer in het spel merkt Sasha op.

Ik kan ook niet tegen onrecht gaat Zoë verder, daar moet ik altijd voor opkomen. Dat is eigenlijk zo stom van mij. Ik bemoei me altijd met zaken die mij een soort van niet aangaan. Ik ben ook onderdeel van de groep. Precies zegt Sasha, het is ook bescherming van je eigen vrienden. Ze komt mij ook niet eens zoeken waar ik ben merkt Zoë op. Dat vind ik ook vervelend voor jou antwoordt Sasha. Je staat altijd voor iedereen klaar. Ik snap dat je je nu k*t voelt maar je bent zo ver. Ook al denk je dat je geen impact kan maken dat kun je altijd. Sasha vraagt of ze Babette even moet halen en dat vindt Zoë een goed idee. Wordt vervolgd in een nieuw nieuwsbericht!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.6]

3 Reacties

Bart 21 april 2023 - 18:44

Hi Zoe, wil even terugkomen op het vorige nieuws bericht! Ik wist niet dat je hier mee zat.. persoonlijk zit ik zelf niet lekker in mijn vel en vind ik het prachtig om te zien dat je uitspreekt en doet wat je wilt. Een voorbeeld van mij!

PS: trek wel oprecht een wijntje open.

Beantwoord
Diane vd Mortel 22 april 2023 - 13:01

Isaac en Jeff vallen door de mand..

Beantwoord
Samantha Gieskes 22 april 2023 - 17:23

Ja

Beantwoord

Laat een reactie achter