Home » Eunice stelt haar geld beschikbaar om de prijzenpot te beschermen en heeft een discussie met Jeffrey

Eunice stelt haar geld beschikbaar om de prijzenpot te beschermen en heeft een discussie met Jeffrey

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Eunice had eerder het idee om de prijzenpot te beschermen met eigen geld. Ze besprak dit met Jan-Willem die hier ook wel wat in zag. Vandaag besluit ze de groep aan te spreken en wil een stelling inbrengen.

Ik zou het proberen kort te houden begint Eunice. Ik ben bezig met een boek over leiderschap. Het is heel belangrijk proactief te reageren op dingen ook als het niet zo fijn voelt. Mensen gooien zomaar stellingen in de groep op basis van winnen en verliezen. Verliezen voor de winnaar van het spel. Het is mijn verantwoordelijkheid om om te leren gaan met mijn missie en visie dat ik had. We blijven sportief en de prijzenpot zo hoog mogelijk houden voor de winnaar. Ik heb van jullie in de loop van de tijd van jullie allemaal geleerd mijzelf open te stellen om jullie te leren kennen. En iets voor elkaar over te hebben. Bij deze heb ik besloten op basis wat ik zie wat ons gelukkig maakt in de loods, dat zijn evenementen, basis voorzieningen. Ik zet mijn 300 euro vrij om evenementen te kunnen dekken, Jan-Willem wil ook graag meedoen. Er is dus 600 euro beschikbaar voor wat nodig is de komende tijd. En ik hoop dat wij de komende tijd de volwassenheid en verantwoordelijkheid hebben om de keuzes te maken van wat wij met het geld doen. En als het op is gaan we gewoon door met de prijzenpot. De groep klapt en Eunice zegt dat het boek op de plank ligt voor als iemand het wil lezen.

Na de stelling ontstaat er een discussie tussen Eunice en Jeffrey. Jeffrey vraagt of Eunice nu hoopt dat iedereen dit gaat doen. Nee antwoordt Eunice, het is gewoon leren omgaan met verantwoordelijkheid. Jeffrey merkt op dat het in grote lijnen zijn idee was. Volgens Eunice zijn er veel mensen die roepen dat ze aan elkaar denken maar dat niet doen. Dan komen ze met stellingen van ik ga dit kopen. Jeffrey zegt dat hij even 2 stappen terug wilt. Het is jou idee terwijl ik dit idee ook had toen ik daar stond. Jij doet dan de volle 600 en hoop je dat anderen dat ook doen? Wat hoop je ermee? Ik hou mijn sportieve houding legt Eunice uit. En ik moet dus verantwoordelijkheid nemen van wat ik doe. Probeer je niet de mensen er twee keer over na te laten merken zegt Jeffrey. Je mag denken wat je wilt zegt Eunice. Ik ben bezig met mijn studie, je moet proactief reageren. Als ik wat zie pak ik mijn kans. Jeffrey loopt weg, ik snap het zegt hij. Je bent zelf manipulatief en daarom zie je het zo merkt Eunice op. Ik weet wat ik heb gezegd gaat Jeffrey verder. Ik zie een move en ik snap hem. Ik weet heel goed wat hier gebeurt. Het heeft niks met het boek te maken. Ooit ga ik het allemaal uitleggen, er zit iets achter. Ik probeer iets toe te passen benadrukt Eunice. Volgens Jeffrey zit er iets achter op de manier. Het heeft niks te maken met het boek.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.2]

1 Reactie

Willeke 22 april 2023 - 20:51

Jeffrey Jeffrey….wanneer voeg je de daad bij het woord en loop je echt de poort uit. Wordt moe van die wispelturigheid en toneelspel van die gozer.

Beantwoord

Laat een reactie achter