Home » Isaac irriteert zich aan het gedrag van anderen

Isaac irriteert zich aan het gedrag van anderen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond ging Jasper even met Isaac praten, het was een rumoerige dag in een jaar  van je leven door het bier incident. Isaac heeft zich vrij stil gehouden rondom al het gebeuren maar ergert zich wel.

Hoe is het vraagt Jasper. Gewoon relaxt man antwoordt Isaac, in mijn eigen bubbeltje. Weg van die negativiteit en onzin l*llen. Wordt je af en toe ook man. Dan wil ik niet mee geassocieerd worden. Dat snap ik antwoordt Jasper, dat herken ik. Dan kan ik beter in mijn eigen wereldje zitten merkt Isaac op. Als je dan teveel met iemand anders omgaat is het gelijk alsof jij het goedkeurt zegt Jasper. Dat is het antwoordt Isaac, ik wist niet wat er aan de hand was. Maar het gedrag wat ik om mij heen zag. Wat is dit nou weer voor gedrag? Kom op man, we zijn bijna 8 maanden verder. Gedraag je even man. Dan mag ik oke met je zijn maar dat betekent niet dat ik het accepteer. Dat is hier ook het moeilijke antwoordt Jasper, als je met iemand oke bent en ook al doe je een stapje opzij dat jij iets accepteert van diegene. Dat is heel krom hier. Klopt antwoordt Isaac, daarom wilde ik mij distantiëren ongeacht wat het is. Ik zag het vanochtend al, dit is gewoon walgelijk man. Maar daarna gaat het ook nog onderling verder. Het is gewoon zonde en nergens voor nodig. Maar dat is iets wat hier ook vaak gebeurt en ik heb daar gewoon geen zin in. Volgens Jasper is dat heel simpel, gewoon je eigen ding blijven doen. Ik heb ook alweer genoeg gezien. En dan vragen ze aan mij of alles oke is lacht Isaac. Ik zit gewoon even in mijn eigen bubbel, laat me effe.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter