Home » Marciano gaat voortaan zijn eigen weg omdat hij zijn ware gezicht wil tonen

Marciano gaat voortaan zijn eigen weg omdat hij zijn ware gezicht wil tonen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Marciano gaat voortaan zijn eigen weg. Dit naar aanleiding van wat er met de kommetjes en bierkrat gebeurd is. Isaac is daar niet blij mee en heeft dit besproken met Moraima en Rupert. Rupert besluit op zijn beurt om het gesprek met hem aan te gaan.

Rupert zegt dat Babette weer slijmie heeft gedaan bij Eunice na haar discussie me Jeffrey. De vibe is gewoon een beetje off. Het is toch raar… Dat is zeker raar antwoordt Marciano. En Wendy zei dat op de kommetjes geen rare dingen stonden. Volgens Marciano zit dat wel een beetje anders. Er was er een met een middelvinger met f*ck you. En eentje met stem op mij als je ballen hebt en een handtekening van Jeffrey. Dat wist ik niet antwoordt Rupert, was dat waar ik toen ook bij was. Jazeker zegt Marciano, het waren 3 dingen. Ook iets over de maand november. Rupert snapt het wel en Marciano vindt dat iedereen moet genieten en hun eigen dingen moeten doen. Maar ga niet schelden, het gaat nergens over. Ik heb ook gezegd ik stap hier uit. Ik heb het gehoord ja antwoordt Rupert. Het is niks ten nadele van jullie benadrukt Marciano. Ik ga alles eraan doen om ons hierin te houden. Dat snap ik wel zegt Rupert maar hoe gaat het dan voor ons werken? Daar moet ik even over nadenken legt Marciano uit. Ik moet daar een oplossing in vinden. Ik wil wel gewoon laten zien, ik heb kinderen man ik kan niet met die rare dingen meedoen. Ik heb buiten ook kinderen, dit is niet mijn ware gezicht. Dit is niet mijn leven hier. We willen die prijs winnen maar ik durf wel te strijden. Dat hoeft niet met zo’n poppenkast.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.9]

Laat een reactie achter