Home » Marciano hoopt Kim weer in de buitenwereld te zien

Marciano hoopt Kim weer in de buitenwereld te zien

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was de vrijmibo, de avond is rustig verlopen. Iedereen had ondanks dat er 1 krat leeggedronken is toch een biertje. De deelnemers genoten van een muziekje en zaten in groepjes wat te kletsen. Het was dus niet een uitbundig. Ook kwamen de boodschappen nog binnen.

Verder hebben Eunice en Marciano het onder andere over Kim. Eunice is wel benieuwd hoe hij over haar denkt. Ga je Kim nog zien na het programma vraagt ze. Marciano antwoordt dat ze haar zeker nog gaat zien. Wil je ook verder met haar vraagt Eunice door. Ik ga haar zien en dan kijk ik van zelf toch zegt Marciano. De rest gaat van zelf. Maar zie je nog iets met haar zo vraagt Eunice. Ik kan daar niks over zeggen gaat Marciano verder. Ik weet ook niet wat daar butien gebeurt en zo dus. Maar jouw gevoel zegt op dit moment ja heel graag, leuke meid merkt Eunice op. Ja het is zeker een leuke meid laat Marciano weten. Eunice gaat in de buitenwereld wel experimenteren met mannen van rond haar leeftijd of misschien zelfs wat jonger. Inmiddels is alweer een nieuwe dag in een jaar van je leven aangebroken. Wat gaat deze dag allemaal brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.4]

Laat een reactie achter